A blog about interior design,home style, DIY and Decorating Living and loving all things white

Recreating the Vintage Appearance of Your Period Property

A blog about interior design,home style, DIY and Decorating Living and loving all things white

A blog about interior design,home style, DIY and Decorating Living and loving all things white

Recreating the Vintage Appearance of Your Period Property

A blog about interior design,home style, DIY and Decorating Living and loving all things white

Casa:1 #Zementfliesen im Eingang - wunderschön kombiniert mit Holz. Die Fläche besteht aus einem "doppelten Rand" (RAN022), innen wurden die #Zementfliesen CST008 verwendet. www.casa1-zementfliesen.de

Casa:1 #Zementfliesen im Eingang - wunderschön kombiniert mit Holz. Die Fläche besteht aus einem "doppelten Rand" (RAN022), innen wurden die #Zementfliesen CST008 verwendet. www.casa1-zementfliesen.de

Une alliance parfaite entre la verrière, les carreaux de ciment et ce rouge qui donne vie à la pièce.

Mes coups de cœur de la semaine #81

Une alliance parfaite entre la verrière, les carreaux de ciment et ce rouge qui donne vie à la pièce.

I like the style and finish of these floors, but I'd like them slightly darker. - wide plank, french oiled finish, distressed.

I like the style and finish of these floors, but I'd like them slightly darker. - wide plank, french oiled finish, distressed.

¤ Minton encaustic tile (the Minton archive is under threat) see http://www.artfund.org/mintonarchive/

¤ Minton encaustic tile (the Minton archive is under threat) see http://www.artfund.org/mintonarchive/

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

entree maison alexandra nicolas valla royal roulotte escalier

Alexandra and Nicolas Valla, Nina 9, Thelma 5 years old

Pinterest
Search