Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Aquesta trilogia de fantasia, amor i misteri comença amb "El bosc dels cors adormits" La Clara té 17 anys. La seva àvia acaba de morir i ha de traslladar-se a Sòria per viure amb l’únic parent viu que li queda, almenys fins que faci els 18 anys. El seu oncle permetrà que la Clara s’instal•li sola a la casa de la muntanya, a 4 quilòmetres del poble. Allà, començarà a experimentar coses estranyes.

1

La història comença amb l'Enric despertant-se en un hospital després d'un accident de cotxe. No recorda res de la seva vida i pel que sembla no té família que el busqui ni amics a qui recórrer. Quin és el passat que s'amaga darrera d'aquest jove amnèsic? Per acabar, dir-vos que és un llibre molt recomanable que ens fa reflexionar sobre els temes que proposa d'una manera natural.

1

Ivan és un goril•la esquena platejada, l’atracció principal del Centre Comercial Gran Circo. La gent viatja d’arreu per veure aquest extraordinari animal i, potser, comprar una de les seves pintures que es venen a la botiga de regals. La visió dels animals que hi vieuen; Stella, l’elefanta o Bob, un gos de carrer, i del propi Ivan, són molt diferents de la dels humans i així ens ho explica el "único e incomparable" Ivan.

En Lorenzo és un noi estrany, diferent, que defuig els seus companys de classe i que no té amics. Els seus pares es preocupen molt fins que en Lorenzo els hi diu que marxarà una semana a esquiar amb un grup d’amics. Evidentment, ells no saben que tot és una invenció d’en Lorenzo que haurà de passar una semana al soterrari del seu edifici fent veure que està esquiant. Aquesta aventura el portarà a conèixer la seva germanastra i els secrets que amaga.

"Sota el foc de les bales pensaré en tu" de Roberto Santiago i Santiago Garcia