Manik ideas

Collection by Farhana

47 
Pins
 • 
97 
Followers

Beadwork inspiration collection!

farhana
Baju Pengantin Sulam Manik & Kristal (Biru Topaz) | Koleksi Kreatif Cheq Sue Tambour Beading, Tambour Embroidery, Topaz, Needlework, Sequins, Applique Ideas, Capelet, Turquoise, Beads

cheqsue.com

Cara sulaman manik untuk baju penganting menggunakan kristal

che'nor (Jerantut) Jahitan manik dan homemade coklat: baju kain lace purple Tambour Beading, Kebaya, Dan, Homemade, Embroidery, Beads, Purple, Inspiration, Fashion

baju kain lace purple

baju nikah Ida. Selamat pengantin baru....

Online Tudung Centre: TUDUNG BARU-Sulam Manik Crystal Lost Art, Beaded Embroidery, Jewelry Design, Fashion Jewelry, Sequins, Brooch, Beads, Crystals, Create

TUDUNG BARU-Sulam Manik Crystal

STS DARK BELACAN -RM 60 STS CREAM-RM 60- sold to farida sbh STS HITAM MERAH- RM 60 -sold STC UNGU-RM 58 - sold to farida sbh STC CREAM- RM 5...

g ke Blog Syafin Manik | Selamat Datan Tambour Beading, Highlights, Embroidery, Beads, Lace, Blog, Inspiration, Needlepoint, Beading

~HIGHLIGHT LACE SAZA~

Assalamualaikum, Alhamdulillah..syukur, siap jg akhirnya..walaupun ketika menyiapkn baju nie..akak dihambat waktu..dengan kekangan tugas2 harian..baju ni agak rumit jg nk menyiapkn, walaupn hanya sekadar di highligt, tetapi amat lah rumit nk highlight kain lace ni..perlu berhati dengan setiap perincian manik yg diberikan kerana lace spt ini bukan mudah utk memulakan & mematikan jahitan. baju ni pn dah selamat sampai d tgn saza yg berada di Kuala Lumpur,pada penghujung april. saza jg telah…

KRIN'S WORLD: BUNGA BINTANG Beading, Womens Fashion, Inspiration, Ideas, Biblical Inspiration, Beads, Women's Fashion, Pearls, Woman Fashion

BUNGA BINTANG

Tempahan dari customer Salwana Collection. Nak manik bunga bintang macam kod SM 002..

Rhythm of Erotas: Beadswork ala baju Sheera Ayob! Pearl Cream, Modest Wedding Dresses, Sequin Skirt, Sequins, Pearls, Skirts, Bead, Inspiration, Collection

Beadswork ala baju Sheera Ayob!

Assalamualaikum.. dah lame ye nisa tak buat totorial atau jahit baju sendri..hee:P btw kain ni dah lame gile nisa bli, cuma tak sempat...

Note of Life. Tambour, Beading, Pearl Necklace, Notes, Pearls, Life, Inspiration, Ideas, String Of Pearls

::Bunga + Manik + kain lace

SaLam BahaGia (~,^) Actually.... Juz nak bagi the making of sesuka hati design saya sendiri... tengok gambar je la yer.... Klik STEP menjahit cara~ku untuk tengok previous post pasal entry ni (~,^) Bangga diri lah!!! sebab saya paksa diri sendiri untuk jadi rajin (~,^) Baju kurung moden...saya tempek dengan benda macam tuh.... Yang bawah nie...tudung. Sanggup lah jadi tukang mencantikkan baju & tudung kalau ada orang yang sudi menjadi tukang masak & tukang kemas rumah.hahahaha.... yang…

E-day 5 : part 3 Cara Jahit Lace E Day, Christmas Wreaths, Brooch, Beads, Crystals, Holiday Decor, Lace, Wedding Ideas, Inspiration

. .E-day 5 : part 3 Cara Jahit Lace

blog e yokoso yaya ayarus Salam semua Hari ni nak share cara cara nak jahit veil huhuhhh macam pandai sangat je kann menjahit tak pandai pon, jahit cincai cincai jer bukan apa, dah ramai sangat tanya kat mana yaya beli veil dan tudung ni *tade laa ramai pm sampai penuh inbox :) nampak je mahal, orang pon tak berani nak tanya RM haissssss cik kak officemate yaya boleh kata "tentu mahal" kos dia yaya dah cerita disini u ollss kalau ada masa, boleh laaaa jahit sendiri macam ni seminggu pon siap…

WashuraBeads : Manik di baju pengantin Sabrina Crystals, Inspiration, Ideas, Biblical Inspiration, Crystal, Thoughts, Crystals Minerals, Inspirational, Inhalation

Manik di baju pengantin Sabrina

SELAMAT PENGANTIN BARU.. sbnrnye cm dh sbln berlalu majlis nye.. br ade ms nk uplod gambar.. Sila layan gambar.. manik di baju da...