Possible basement treatment- except make outside space 2 metres in depth so you…

Adzuki House / Horibe Naoko Architect Office

Family as a Community / Jacobs-Yaniv Architects

Gallery of Family as a Community / Jacobs-Yaniv Architects - 17

External view of walk on glass floor above basement renovation with bakc painted glass around edges to hide supports and fixings www.iqglassuk.com

External view of walk on glass floor above basement renovation with bakc painted glass around edges to hide supports and fixings www.iqglassuk.com

Image 13 of 25 from gallery of The Wall House / FARM. Photograph by Bryan van der Beek & Edward Hendricks

Gallery of The Wall House / FARM - 13

Image 13 of 25 from gallery of The Wall House / FARM. Photograph by Bryan van der Beek & Edward Hendricks

Pinterest
Search