Doyle Gardens by Jonathan Tuckey Design

Jonathan Tuckey Style has refurbished the interior of a semi-detached property in London and added a dining space extension with a latticed wooden ceiling (+

© Murray Fredericks

Northbridge House II / Roth Architects

Image 7 of 17 from gallery of Northbridge House II / Roth Architects. Photograph by Murray Fredericks

Wander barefoot along the pale, rolling tones of this graceful parquet floor. Get a free sample at our website.

Goodrich Whitened Oak

Chair Wander barefoot along the pale, rolling tones of this graceful parquet floor. Get a free sample at our website.

Old Bearhurst by Duggan Morris

Private House in East Sussex by Duggan Morris Architects timber faced cupboards with concealed uplighter detail

NAAD has gutted a 100-year-old house in Kyoto, re-skinning the interior in plywood to create a temporary dwelling that is designed to look incomplete

Japanese architecture firm NAAD transformed a Kyoto home for a client by lining the interior walls, floors, and ceilings with untreated plywood for a look that is decidedly stark and incomplete.


Scale of PLY / NOJI Architects

Teatum+Teatum new flat Victorian home

Image 28 of 31 from gallery of Sulgrave Road Apartments / Teatum+Teatum. Photograph by Lyndon Douglas

Zafris residence living room and bathroom.

Here, Vázquez poses on a sofa by Avant Haus in the new space. The slatted enclosure houses a bathroom; a one-way mirror lets users see out without forfeiting their privacy. Photo by Luis Diaz Diaz

Completed in 2015 in Varese, Italy. Images by Simone Bossi. A quick and synthetic sketch of the entrance portico was instinctively drawn after our first visit to the house. Almost as a necessity. We wanted to...

La Casa di Andrea / studio duearchitetti

Image 1 of 23 from gallery of La Casa di Andrea / studio duearchitetti. Photograph by Simone Bossi

Caroline Place terrace, Kensington, London, by Amin Taha Architects + Group Work

archatlas: “Caroline Place in LondonLondon studio Amin Taha Architects has updated a terraced house in the city’s Bayswater neighbourhood, adding a basement level topped with a rugged concrete.

Ateliers transforms old technology museum into flexible office

Ateliers transforms old technology museum in Delft into flexible open-plan office

Maynard Road by WIDGER architecture

Behind a charred larch exterior, this London loft extension contains a pair of plywood-lined bedrooms that double up as quiet study spaces.