Extension One by Denizen Works

Denizen Works creates light-filled kitchen for London extension

I'm really drawn to this idea of adding an all glass conversion to the side of the kitchen. It gives you more space and uses up the wasted space at the side of the house.

I'm really drawn to this idea of adding an all glass conversion to the side of the kitchen. It gives you more space and uses up the wasted space at the side of the house.

Rise Design Studio adds glass extension to London house

Rise Design Studio adds glass extension to London house

Burrows Road extension by Rise Architects

Rise Design Studio adds glass extension to London house

RAW house Peckham. John Norman at Mustardarchitects.com Crittal door and windows from Metwin Windows @metwin.co.uk

RAW house Peckham. John Norman at Mustardarchitects.com Crittal door and windows from Metwin Windows @metwin.co.uk

Architect Visit: A Renovated Farmhouse in Bedford with Scandinavian Influences | Image via Remodelista

Architect Visit: A Renovated Farmhouse in Bedford with Scandinavian Influences


More ideas
London-based firm Rise Design Studio has recently extended and refurbished a two-storey house for a couple and their daughter in Kensal Rise, London.

London-based firm Rise Design Studio has recently extended and refurbished a two-storey house for a couple and their daughter in Kensal Rise, London.

Very good two-storey rear terrace extension with double height space. www.methodstudio.london

Very good two-storey rear terrace extension with double height space. www.methodstudio.london

A glass extension echoes the roofline of a Victorian terrace and transforms the space within.

Interiors: a London terrace with perfect pitch

Mile End Terrace Tower Hamlets Architect: HUT Architecture The complete refurbishment and rear extension of an existing Grade II Listed cottage within the Tredegar Square conservation area in Tower

Mile End Terrace Tower Hamlets Architect: HUT Architecture The complete refurbishment and rear extension of an existing Grade II Listed cottage within the Tredegar Square conservation area in Tower

Love the extension into the side alley which is a complete waste of space unless its exploited like this. Do't like the paving. Fraher Architects London

Love the extension into the side alley which is a complete waste of space unless its exploited like this. Do't like the paving. Fraher Architects London

Pinterest
Search