Richard Howard
More ideas from Richard
The greenhouse at Sirius Ecovillage uses solar exposure, a shared wall with a house, and thermal mass to stay warm in the winter. Good plan.

The greenhouse at Sirius Ecovillage uses solar exposure, a shared wall with a house, and thermal mass to stay warm in the winter. Good plan.

amazing space. windows. www.lab333.com https://www.facebook.com/pages/LAB-STYLE/585086788169863 http://www.labstyle333.com www.lablikes.tumblr.com www.pinterest.com/labstyle

amazing space. windows. www.lab333.com https://www.facebook.com/pages/LAB-STYLE/585086788169863 http://www.labstyle333.com www.lablikes.tumblr.com www.pinterest.com/labstyle

Two young designers find space to create in a family-owned postmodernist monument in Spain.

Two young designers find space to create in a family-owned postmodernist monument in Spain.

Corredores, halls e escadas translation missing: pt.style.corredores-halls-e-escadas.moderno por aaestudio

Corredores, halls e escadas translation missing: pt.style.corredores-halls-e-escadas.moderno por aaestudio