Flushglaze, the original flat roof glass rooflight supplied by Glazing Vision for the project featured on the cover of AJ May edition. Concrete House Adrian James Architects Oxford

Flushglaze, the original flat roof glass rooflight supplied by Glazing Vision for the project featured on the cover of AJ May edition. Concrete House Adrian James Architects Oxford

House 20×3 of young Dutch architect Tim de Graag has been rewarded the 2016 Daylight Award . Two rooflights of Glazing Vision were part of the concept.  TIM DE GRAAG WINT DAYLIGHT AWARD MET TRANSFORMATIE 3 METER BREED RIJKSMONUMENT.  De jonge architect Tim de Graag wint met het project 20×3 de Daylight Award 2016.

House 20×3 of young Dutch architect Tim de Graag has been rewarded the 2016 Daylight Award . Two rooflights of Glazing Vision were part of the concept. TIM DE GRAAG WINT DAYLIGHT AWARD MET TRANSFORMATIE 3 METER BREED RIJKSMONUMENT. De jonge architect Tim de Graag wint met het project 20×3 de Daylight Award 2016.

Modern side return extension with glass roof creates a truly light filled space that would be hard to recreate without all the glass. Stunning way to let natural light flood in.

We now have planning approval for our extension, see here for the plans, which is really exciting. It does mean that our horrible kitchen needs to stay as it is for a while longer until we can knoc…

London-based architect Peter Thomas de Cruz has designed this extension to an Edwardian semi-detached house located in London, England, UK. Photos courtesy of Peter Thomas de Cruz

Whistler House - Chris Dyson Architects - Peter Landers Photography - Glazing Vision Flushglaze with Sky Only View

Whistler House - Chris Dyson Architects - Peter Landers Photography - Glazing Vision Flushglaze with Sky Only View

Whistler Street successfully overcomes the typical challenge of extending the closet wing of a Victorian Terrace with the introduction of a large glazed rooflight and steel framed garden doors that bring light and space into the kitchen and dining room. The previously cramped and narrow kitchen is opened up and texture and colour is added by the exposure and restoration of the brick garden wall.

Whistler Street successfully overcomes the typical challenge of extending the closet wing of a Victorian Terrace with the introduction of a large glazed rooflight and steel framed garden doors that bring light and space into the kitchen and dining room. The previously cramped and narrow kitchen is opened up and texture and colour is added by the exposure and restoration of the brick garden wall.

Pinterest
Search