RETAIL

675 Pins
 1w
a metal counter top sitting next to a window
Glaze | Kilogram Studio | Archinect
a concrete table with donuts on it in an office building or conference room area
OUR_bakery sungnyemun – FRAGMENT
OUR_bakery sungnyemun – FRAGMENT
an empty room with chairs and tables in it
Century Classic Salon
an empty room with several shelves on the wall and two tables in front of them
Nicolas Schuybroek | Aesop
an empty wine shop with lots of bottles
Belgian studio @nicolasschuybroekarchitects reveal their first collaboration with @aesopskincare in Lyon, France.⁠ ⁠ Step inside Nicolas… | Instagram
an empty room with blue walls and marble counter tops, along with a lamp on the floor
This Cosmetic Clinic in WA by Nickolas Gurtler Takes Notes from a Perfume Bottle.
a display case in a store filled with lots of bottles and shelves next to each other
Presenting Foolscap Studio’s Holistic and Bespoke Interior Designs
Open Heart – Foolscap Studio • Foolscap Studio is a genuine champion of the Australian design industry. Established in 2009 by Adele Winteridge in Melbourne, the cross-disciplinary design practice works on projects ranging from retail and food experiences to workplaces and macro precinct strategies. #interiordesign #australiandesign #interiordesignstudio #architecture #interiordesigninspo #interiorlovers #interiorgoals
an empty room with several tables and shelves
Nicolas Schuybroek | Aesop
a room with a table and some shelves on the wall
Inside Nicolas Schuybroek Architects' First AESOP Store | News
Inside Nicolas Schuybroek Architects' First AESOP Store
an empty room with concrete shelving and lighting
HARMAY store by AIM Architecture
two concrete tables with candles on them in a room
The esteemed 10 2023 | Multidisciplinary Designers | est living
an open cabinet on the wall next to a table with a cup and saucer
Cassina Showroom, Ningbo | OUTIN. DESIGN
a suit and tie on display in front of a curtained wall with two pink stools
Le Sélect, Chengdu, China by ATMOSPHERE Architects
The project is located in the urban lifestyle complex of more than 200,000 square meters in the north section of Tianfu Avenue, Wuhou District, Chengdu. It is adjacent to the giant sculpture designed by Dutch artist Florentijin Hofman and connects the L1-L2 area. Thus, while enjoying the open view of the outdoor atrium, it enjoys the high net worth crowd gathering effect of the surrounding area. #architecture #architect #amazingarchitecture #design #interiordesign #interiordesigner #decor
an empty bar in the middle of a room with wooden walls and shelving behind it
2018 — Navillus Woodworks