the jewel box, Fraher Architects. Western red cedar vertical slats above textured dry-stone wall elevation

The Jewel Box by Fraher Architects

the jewel box, Fraher Architects. Western red cedar vertical slats above textured dry-stone wall elevation

House designed by Bureaux in Auckland, New Zealand. Appearing in Urbis Magazine / Article written by Michael Barrett / Photography by Simon Devitt

House designed by Bureaux in Auckland, New Zealand. Appearing in Urbis Magazine / Article written by Michael Barrett / Photography by Simon Devitt


More ideas
Rainscreen=gorgeous

4055 Jupiter drive :: details

cedar cladding - vertical boards, deep 'framed' window reveals. The depth is good, but not sure of the framing of the window.

cedar cladding - vertical boards, deep 'framed' window reveals. The depth is good, but not sure of the framing of the window.

Pinterest
Search