Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Green Hat People

Kickoff, en inledning på en aktivitet. Vanligt förekommande benämning för en konferens, fest eller annan aktivitet som markerar början på den årliga verksamheten inom ett företag eller en organisation. Greenhatpeople erbjuder ett brett utbud av företagsaktiviteter och konferensaktiviteter i hela Sverige. Om ni söker såväl äventyr i naturen, tävlingar, teambuildings-aktiviteter Så kan du kontakta oss.
6 Pins0 Followers

#team, #teamspirit, #teamgeist #business

1
1

Boka en kickoff utöver det vanliga

greenhatpeople.com

Du måste också överväga vilka specifika ändamål konferens kommer vara på väg. Konferens kan presenteras antingen som incitament evenemang, utbildningar, försäljning konferens, seminarier och / eller verkstäder, och dessa olika teman utgör olika utmaningar i planering och utförande.

Pinned from

greenhatpeople.com

Vi gör konferensen meningsfull, kul och engagerande genom spel och workshops som är enkla att boka. Vi hjälper er att kommunicera på riktigt och få till mentala skiften i er organisation, t.ex. för att få större kundfokus eller ökad förståelse för mål och strategier.Våra gruppövningar och företagsspel triggar samarbete och äkta lärande Ge dina medarbetare en förstklassig, lärande upplevelse som de sent ska glömma. Enkelt att boka för en konferens eller personaldag.

Workshops & företagsspel - Green Hat People

greenhatpeople.com

Smarta gruppövningar som kompetensutvecklar och engagerar era medarbetare. Välkommen att boka workshop med smarta och givande samarbetsövningar.

Workshop & gruppövningar för engagerade medarbetare

greenhatpeople.com

Interaktiva workshops och casebaserade företagsspel som ökar förståelsen och tillför dynamik till Konferens. Baserade på beprövade mallar men anpassningsbara till ert tema och era behov.Företagsevent-Det ska vara kul, enkelt att boka och kunna köras var som helst.

Workshops & företagsspel - Green Hat People

greenhatpeople.com

Hat People,Green Hat

Saved by

James Whatson