Nicky Zwaan & Joris Brouwers, Artists / Amsterdam, The Netherlands, photo by Jordi Huisman. Courtesy of Freunde von Freunden: Friends.

192 shoreham street by project orange (I like the contrast in texture and time period)

192 Shoreham Street by Project Orange

Built by Project Orange in , Shoreham Street, Sheffield 192 Shoreham Street is a Victorian industrial brick building sited at the edge of the Cu.

A contemporary house built behind walls of a ruined twelfth-century castle in Warwickshire, England

Astley Castle renovation by Witherford Watson Mann

2013 RIBA stirling prize winner - astley castle, warwickshire by witherford watson mann architects- designboom

david chipperfield / neues museum

spatula: “ (via Neues Museum / David Chipperfield Architects in collaboration with Julian Harrap

Architect: Project Orange / Location: Shoreham, England / 192 Shoreham Street is a Victorian industrial brick building sited at the edge of the Cultural Industries Quarter Conservation Area of Sheffield. The completed development seeks to rehabilitate the once redundant building, celebrate its industrial heritage and make it relevant to its newly vibrant context. The brief was to provide mixed use combining a desirable double height restaurant/bar within the original shell with duplex…

Shoreham Street / Project Orange

Architect: Project Orange / Location: Shoreham, England / 192 Shoreham Street is a Victorian industrial brick building sited at the edge of the Cultural Industries Quarter Conservation Area of Sheffield. The completed development seeks to rehabilitate th

Old Buildings, New Designs: Architectural Transformations

Old Buildings, New Designs: Architectural Transformations (Architecture Briefs) by Charles Bloszies, Hugh Hardy

Neues Museum, Berlin / David Chipperfield Architects

Neues Museum, Berlin, by David Chipperfield Architects with Julian Harrap Architects.

Musée du sel de Salins-les-Bains, Salins-les-Bains, 2012 by SCP Malcotti Roussey #architecture #museum #corten

Musée du sel de Salins-les-Bains, Salins-les-Bains, 2012 by SCP Malcotti Roussey…

Located in Paderne Portugal, designed by Spanish architect Carlos Quintáns Eiras

Carlos Quintáns - House in Paderne (built on top of the foundation of a historic barn), Stone to Timber top


More ideas
Pinterest
Search