Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Lush Gorilla Parfums

"Zoals muziek kunst is voor het oor en design kunst is voor het oog, zo is parfum kunst voor de neus."
11 Pins875 Followers

Flowers Barrow - Het verhaal gaat dat een oud fort uit de IJzertijd bij Lulworth Cove in Engeland 'bewoont' wordt door oude Romeinen! Deze magische plek wordt Pines Hill of Flower's Barrow genoemd. Het fort is overwoekerd door netels en bramen en vormde de inspiratie voor dit parfum. In Flowers Barrow vind je salie, tijm, roos absolue, geraniumolie, zwarte bessen absolue en kamille.

2

Pinned from

lush.nl

The Bug - Een protest parfum, een geurprotest tegen de moderne tijd waarin iedereen alles van elkaar weet en geen geheim meer veilig lijkt te zijn! Met sandalhoutolie, zwarte peper, elemi en labdanum hars. Kruidig en ongewoon, tonka verzacht de scherpe kantjes.

1

Pinned from

lush.nl

Death and Decay parfum. Dit parfum heeft een positieve boodschap van acceptatie en optimisme. Een plek waar je in stilte kunt nadenken over het leven en de dood. Laat je niet afschrikken door de naam, deze geur is zacht bloemig met een hart van lelies - in combinatie met indool zorgt dit voor een intens aroma. De pure bloemengeur en de overrijpe noten van indool belichamen hoe dun de scheidslijn is tussen schoonheid en het onontkoombare verval.

1

Saved by

Lush Nederland

Furze - De inspiratie achter dit parfum komt van Furze of Gorze, een engelse heidesoort. Het verhaal gaat dat de oude Vikingen het gebruikten bij het brouwen van hun bier en dat het, wanneer het bij je in de tuin groeit, beschermt tegen betoveringen. Wanneer je het gebruikte om een bezem van te maken kon je 'het kwaad' ermee weg vegen! Vanille, cocos en een vleugje mimosa vormen een zachte, haast romige geur.

1

Pinned from

lush.nl

Sikkim Girls - Sikkim is een deelstaat in India. Van vrouwen uit dit deel van het land wordt gezegd dat ze mannen kunnen verleiden met slechts één subtiele beweging van hun lichaam. De inspiratie voor dit parfum komt van dit verhaal. Sikkim Girls is een heerlijk bloemenparfum met frangipani, vanille, tuberoos en jasmijn!

Pinned from

lush.nl

The Voice of Reason - The Voice of Reason is geinspireerd door de beat-generatie. Schrijver Jack Kerouac, Leonard Cohen en andere inspirerende kunstenaars, in rokerige jazzkelders... Deze geur heeft een rokerig aroma en bevat onder andere tonkaboon, sandelhout, rozenolie en boeddhahout.

Pinned from

lush.nl

Hellstone - De Hellstone, waar de naam van dit parfum is op gebaseerd, werd 4000 jaar geleden als begraafplaats gebruikt. Volgens de legenden is de grote steen ooit door de duivel op deze plaats neergegooid. De geur is heel bijzonder, de basis van dit parfum is jojoba-olie, dat de ingredienten een geheel eigen geur meegeeft. De geur is wat aard-achtig,met vetivert, bijenwas en komijn.

Pinned from

lush.nl

De vloeibare parfums spuit je op je huid of in de lucht voor je en 'stap' door de parfum heen. De geur ontwikkelt zich het beste op plaatsen waar je huid wat dunner is. Dus in je hals achter je oren, je polsen of in je knieholtes. Enjoy!

Saved by

Lush Nederland

Sun - De zon in een flesje. Deze geur heeft sterke noten van mandarijn, sinaasappel en sandelhout. Mark, die deze geur ontwikkelde, kreeg tijdens een autorit door de Verenigde Staten een soort beeld voor ogen van een hele grote zon op een ijsstokje. Dat beeld inspireerde hem toen hij deze vrolijke geur componeerde.

Pinned from

lush.nl

Euphoria - Mark wilde een geur creëeren die mensen een echt geluksgevoel zou geven. Daarom heeft hij in Euphoria een aantal essentiële oliën gebruikt die bekend staan om hun opwekkende werking. Euphoria is fantastisch en zorgt er echt voor dat je je beter voelt als je een beetje sombere bui hebt!

Pinned from

lush.nl