Architecture Photography: 8 Blacks / NRJA 8 Blacks / NRJA – ArchDaily

8 Blacks / NRJA

door between single garage and boot room. Double garage and flat entrance hall Architecture Photography: 8 Blacks / NRJA 8 Blacks / NRJA – ArchDaily

Wood Detail | Fougeron Architecture These wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.--- contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

La Leroteca / Lacaja Arquitectos, green wall, garden in wall, flowers on facade, wood exterior wall, kindergarten

La Leroteca / Lacaja Arquitectos

I like the fireplace and the storage for the firewood.  But I live in South Carolina, so I'm thinking of how to adapt the hearth to our climate here.  Perhaps a split mini heat pump that we can all sit around as it blasts out cold air?

I like the wood storage. Built ins on both sides of stove, keep firewood on bottom, shelves above for other storage.

House in the Alberes / INCA Architects

Gallery of House in the Alberes / Inca Architectes - 3

Casa en los Alberes / INCA Architects House in the Alberes / INCA Architects – Plataforma Arquitectura

Farmhouse Burkeldijk and fortress Hazegras in Knokke by Govaert & Vanhoutte Architects

Govaert & Vanhoutte extends farmhouse and barn in Belgium

Govaert & Vanhoutte Architects transforms Belgian fort into home and guesthouse


More ideas
texture

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.--- contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

Ipe wooden slats screening detail

Lovely corner detail from Grounded LLC (landscape architecture in Charlottesville, VA)

Wooden frame house / a + samuel delmas

Gallery of Wooden frame house / a + samuel delmas - 13

Gallery of Great Fen Visitor Center Winning Proposal / Shiro Studio - 10

Gallery of Great Fen Visitor Center Winning Proposal / Shiro Studio - 10

Great Fen Visitor Centre/ A team consisting of Shiro Studio Ltd, Mesh Partnership and Equals Consulting are announced today as the winners of the Great Fen Visitor Centre competition.

Pinterest
Search