Explore Yovanovitch Stone, Black Metal and more!

Yovanovitch designed a light fixture, composed of three black metal rods, for the main staircase of his Paris office.

5,016 Likes, 8 Comments - Architecture & Design. 🛋 (@artsytecture) on Instagram: “Grands Jardins Residence. By Bourgeois Lechasseur Architects 📐 Located in Quebec, Canada📍🇨🇦…”

5,016 Likes, 8 Comments - Architecture & Design. 🛋 (@artsytecture) on Instagram: “Grands Jardins Residence. By Bourgeois Lechasseur Architects 📐 Located in Quebec, Canada📍🇨🇦…”

Traditional Office/Library by David Kleinberg Design Associates and Atelier & Co in Philadelphia, Pennsylvania

Traditional Office/Library by David Kleinberg Design Associates and Atelier & Co in Philadelphia, Pennsylvania

Haesley Nine Bridges Golf Club House By Shigeru Ban Architects & KACI International – 07

Bitchin' art deco staircase Stairways, ideas, stair, home, house, decoration, decor, indoor, outdoor, staircase, stears, staiwell, railing, floors, apartment, loft, studio, interior, entryway, entry.

Bitchin' art deco staircase Stairways, ideas, stair, home, house, decoration, decor, indoor, outdoor, staircase, stears, staiwell, railing, floors, apartment, loft, studio, interior, entryway, entry.

5 Secrets to Creating a Soulful Home Photos | Architectural Digest

5 Secrets to Creating a Soulful Home

5 Secrets to Creating a Soulful Home Photos | Architectural Digest

Selling Spaces: new directions in retail design

Selling Spaces: new directions in retail design

Inside Burberry 121 Regent Street, London, the new Burberry World Live Flagship. High fashion wear needs to be properly showcased.

Thai studio ASWA has placed a four-storey atrium with a huge gridded skylight at the centre of this concrete art gallery and studio in Bangkok, designed for an artist who wanted a series of galleries and studios that maintained privacy from the outside world. See more on dezeen.com/architecture #architecture #gallery #studio #concrete #Bangkok

Thai studio ASWA has placed a four-storey atrium with a huge gridded skylight at the centre of this concrete art gallery and studio in Bangkok, designed for an artist who wanted a series of galleries and studios that maintained privacy from the outside world. See more on dezeen.com/architecture #architecture #gallery #studio #concrete #Bangkok

Pinterest
Search