Explore Uppgrenna Nature, Nature House and more!

Explore related topics

« Notre vision : construire des maisons « autodurables » qui produisent des aliments plutôt que des déchets. Vivre dans une serre encourage un mode de vie durable et non toxique ».

Cette maison produit plus d’aliments que de déchets ! La cohabitation hommes/plantes, ça marche !

« Notre vision : construire des maisons « autodurables » qui produisent des aliments plutôt que des déchets. Vivre dans une serre encourage un mode de vie durable et non toxique ».

Tailor Made arkitekter : Uppgrenna Naturhus

Tailor Made arkitekter : Uppgrenna Naturhus

An existing red barn was demolished and replaced by a modern building with ground floor partly submerged in the slope. The upper entrance level consists of an insulated building partly surrounded by an unheated greenhouse that extends over the entire r...

Gallery - Uppgrenna Nature House / Tailor Made arkitekter - 15

Gallery of Uppgrenna Nature House / Tailor Made arkitekter - 15

Taking full advantage of the summer sun, this residence in Japan stays warm without the need for supplemental heating thanks to a greenhouse-like sun terrace. Yoshichika Takagi architects designed the minimalist two-story house in Sapporo with an exposed timber frame, economical plywood walls an ...

Taking full advantage of the summer sun, this residence in Japan stays warm without the need for supplemental heating thanks to a greenhouse-like sun terrace. Yoshichika Takagi architects designed the minimalist two-story house in Sapporo with an exposed timber frame, economical plywood walls an ...

Cliente: Consorcio de la Zona FrancaSuperficie total: 7.000 m2  Nexus II es un edificio de oficinas situado en  el Campus Norte de la UPC (Universidad Politécnica de Cataluña) en Barcelona,  destinado a empresas que colaboran y de fomentan la transferencia de tecnología  entre la Universidad y empresas. El diseño refuerza la imagen de transparencia y accesibilidad. El edificio de 4 plantas distribuidas sobre una pendiente 6.000 m&sup2...

Cliente: Consorcio de la Zona FrancaSuperficie total: 7.000 m2 Nexus II es un edificio de oficinas situado en el Campus Norte de la UPC (Universidad Politécnica de Cataluña) en Barcelona, destinado a empresas que colaboran y de fomentan la transferencia de tecnología entre la Universidad y empresas. El diseño refuerza la imagen de transparencia y accesibilidad. El edificio de 4 plantas distribuidas sobre una pendiente 6.000 m&sup2...

Town House in Antwerp / Sculp[IT] | ArchDaily... - a grouped images picture - Pin Them All

Town House in Antwerp / Sculp[IT] | ArchDaily... - a grouped images picture - Pin Them All

Pinterest
Search