Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Hier Ook, Also For and more!

De low budget bruiloft kennen we wel. Wij hebben hier ook voor gekozen. In deze post tips voor een trouwdag van €700! #budget #bruiloft #budget #wedding

Een virtual reality bril van Action? En is het dan ook echt wat? Ik kocht hem en we testten hem hier thuis uit. Dit vonden wij ervan...

Is jouw kleine ook geen baby meer, maar echt een kleine dreumes met een eigen willetje? Lees hier 5 x typisch dreumes gedrag! - forevermama.nl #mamablogger #mamablogt #mamabloggers #mamablog #dreumes #baby #gedrag

Ik heb weer een nieuwe budget outfit voor je voor nog geen €50! En voor de eerste keer laat ik ook wat 'behind the scenes' foto's zien... Kijk je mee?

Na de outfits van Milan en eigen budget outfits, werd het weleens tijd om gave meisjes musthaves te zoeken. Ik vond deze bij Zeeman en als je al niet blij wordt van de printjes, dan word je het wel van de prijsjes!

Vandaag een leuke, snelle DIY budget op Mamablogger.nl! Marmer is dé trend en jij kan je werkplek een boost geven met je eigen notitieboekjes met marmer print! http://mamablogger.nl/diy-budget-snelle-marmer-notitieboekjes/

Heerlijk tijdens zomerse dagen en lekker low budget; deze maxi rok van Action kost namelijk maar €4,99. Ik laat hem je zien!

Dit is een tip die je niet wilt missen! Niet alleen omdat hij zo leuk en goedkoop is, maar dit staat garant voor uren speelplezier: de tafeltent van Action!

Ken je die leuke milestone kaartjes voor baby's? Maar als ze ouder zijn, zijn er ook talloze mijlpalen. Daarom maakte ik milestone bordjes voor Milan! Simpel en goedkoop!

Milan en ik mochten, genomineerd speelgoed van het jaar, Magformers testen! Wat wij ervan vonden en of het een tip is voor de feestdagen lees je in deze review.