Villa Plus | Stockholm, Sweden | Waldemarson Berglund Arkitekter | Photo by Åke E:son Lindman

Villa Plus / Waldemarson Berglund Arkitekter

Påkostad träarkitektur i yttersta havsbandet bild 4

Sweden's archipelago is an area of many summer houses - to accommodate all that wonderful Scandinavian holiday time off! Right at the water's edge is the Villa Plus, by the Swedish architectural firm Waldemarson Berglund Arkitekter.

Villa Kogelhof by Paul de Ruiter Architects. Location: Kamperland, The Netherlands.

Villa Kogelhof by Paul de Ruiter Architects, photo: Jeroen Musch Paul de Ruiter Architects' Villa Kogelhof has been awarded the Architecture prize,

With an extended family apt to drop by at a moment’s notice, lifelong modernist Hannah Ferguson has a new home that’s all about heritage

Coastal, on a hill, and made from inexpensive materials, the Ferguson house is a catalog of moving surfaces and open rooms. Photo by: Amanda Prior

Contemporary-Homes-Bilbao-Spain-Adelto-00

Image 8 of 19 from gallery of Casa en la Bilbanía / Foraster Arquitectos. Photograph by Joseba Bengoetxea

I need a reading nook like this.loft at villa plus by waldemarson berglund arkitekter.

Sierra Fria by JJRR Arquitectura (27)

JJRR Arquitectura Designs a Private Residence in Mexico City

martin gomez arquitectos - Google Search

Love the composition in the rear ground. Estudio Martin Gomez Arquitectos designed the La Boyita house in Punta del Este, Uruguay.

Melbourne home renovation / by Canny Contemporary Architects

This renovation by Canny Design is located in Kew, a suburb of Melbourne, Australia. The interior is hip and vibrant, with colorful decorative accessories

An interior design project always needs a little bit of architecture inspiration. Discover more luxurious lighting design details at luxxu.net

Asmacati Shopping Center / Tabanlioglu Architects - © Thomas Mayer Little Brick Studio / MAKE Architecture Cube House / Plasma Studio Origin.

Fragments of architecture

Architects: Paul de Ruiter Architects Location: Bloemendaal, The Netherlands Project Architect: Paul de Ruiter Project Leader: Chris Collaris Area: 489 sqm Year: 2011 Photographs: Tim Van de Velde

Pinterest
Search