Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Fred Wallet, Wallet Portemonnees and more!

Wallet Roy Portemonnees Herschel Supply Co. (€34,95)

De Wallet Classic is een elegante lederen portemonnee van Smaak Amsterdam. De portemonnee sluit rondom met een ritssluiting en is aan de voorzijde voorzien van subtiel Smaak Amsterdam embleem.

De Trick Wallet van Icon Brand is een multifunctionele portemonnee. De portemonnee is uitgevoerd in hoogwaardig imitatieleer en biedt ruimte aan meerdere pasjes en briefgeld.

De Phone Wallet van Fab. is de ultieme accessoire voor je smartphone. De portemonnee is uitgevoerd in hoogwaardig leer en afgewerkt in trendy kleuren. (€79,00)

De Large Iride Wallet van Liu Jo is een prachtige portemonnee met trendy twist. De portemonnee is rondom voorzien van de Liu Jo logoprint en sluit met een rits.

De Sophie Large Wallet van IKKI is een modieuze portemonnee uitgevoerd in hoogwaardig leer met subtiele afwerking. (€49,95)

Wallet Staxton van Cowboysbag is een tijdloze portemonnee in een lederen jasje. De portemonnee is een tri-fold model en biedt voldoende ruimte (€59,95)

Wallet Staxton van Cowboysbag is een tijdloze portemonnee in een lederen jasje. De portemonnee is een tri-fold model en biedt voldoende ruimte (€59.95).

De Gigi Medium Wallet van IKKI is een portemonnee simpel in haar eenvoud en daardoor prachtig te combineren. (€39,95)