The Langs use an outbuilding as a rec room of sorts. "We call that the Grace Studio," Lang says. "It's designed so a car can pull in there, but we use it as more of a rec room and work space."

The Langs use an outbuilding as a rec room of sorts. "We call that the Grace Studio," Lang says. "It's designed so a car can pull in there, but we use it as more of a rec room and work space."

Studio Koen van den Broek / Tijl Vanmeirhaeghe + Carl Bourgeois

Studio Koen van den Broek / Tijl Vanmeirhaeghe, Carl Bourgeois

С террасы открывается живописный вид.

Пляжный дом с открытым дизайном в Новой Зеландии. Timms Bach от Herbst Architects.

Image 12 of 20 from gallery of Brione House / Wespi de Meuron. Photograph by Hannes Henz

Gallery of Brione House / Wespi de Meuron - 12

Image 12 of 20 from gallery of Brione House / Wespi de Meuron. Photograph by Hannes Henz

La Casa di Andrea by studio duearchitetti

La Casa di Andrea by studio duearchitetti

La Casa di Andrea by studio duearchitetti is a renovated heritage apartment sitting on the top floor of a beautiful century building in Varese, Italy.

Dining Room with large sliding doors for indoor/outdoor living - Sonoma Residence, Turnbull Griffin Haesloop Architects

Dining Room with large sliding doors for indoor/outdoor living - Sonoma Residence, Turnbull Griffin Haesloop Architects

Driveways nearly always consist of utilitarian carpets of blinding-white concrete, but doing that would have been a crime in this yard. Instead, two tracks of cut stone were placed on the diagonal between straight courses of stone that were run from the street to the porte cochere and the parking area in back. Soft, green grass grows between the stones, reducing heat and glare. Fully functional and also beautiful, it creates a grand approach.     See more of this Coral Gables Garden

Magnificent Miami Grand Approach - Charming Home Exteriors

Driveways nearly always consist of utilitarian carpets of blinding-white concrete, but doing that would have been a crime in this yard. Instead, two tracks of cut stone were placed on the diagonal between straight courses of stone that were run from the street to the porte cochere and the parking area in back. Soft, green grass grows between the stones, reducing heat and glare. Fully functional and also beautiful, it creates a grand approach. See more of this Coral Gables Garden

Pinterest
Search