Art School Built From 8 Shipping Containers

Art School Built From 8 Shipping Containers

due to be complete this month is APAP open school, korea by american firm LOT -EK. at ground level, the footprint of the shipping container structure becomes a public amphitheater taking advantage of the existing sloping topography.

Once upon a time, you had to buy passage on a freight ship headed out to sea in order to see a stack of containers piled high to the sky all around you. Nowadays more and more architects and builders are finding used free or for sale cargo containers at discount prices to construct all kinds of  ...

Once upon a time, you had to buy passage on a freight ship headed out to sea in order to see a stack of containers piled high to the sky all around you. Nowadays more and more architects and builders are finding used free or for sale cargo containers at discount prices to construct all kinds of ...

Single Origin Cafe, Surry Hills Sydney. Design by Luchetti Krelle. Photo by Michael Wee. More

Single Origin Cafe, Surry Hills Sydney. Design by Luchetti Krelle. Photo by Michael Wee. More

Modern Frank Lloyd Wright - Responding to the landscape - horizontal steel and glass.  Beauty.  Inspired.

Modern Frank Lloyd Wright - Responding to the landscape - horizontal steel and glass. Beauty. Inspired.

Whitney Studio, Whitney Museum of American Art by LOT-EK in New York, United States --- The architecture concept employs six steel shipping containers stacked on two levels to for a single volume. A diagonal strip of glass cuts across the volume, allowing light to penetrate and accommodating views into and out of the studio. - See more at: http://www.worldarchitecturenews.com/project/2012/19526/lot-ek/whitney-studio-whitney-museum-of-american-art-in-new-york.html#sthash.zX4FSLkr.dpuf

Whitney Studio, Whitney Museum of American Art by LOT-EK in New York, United States --- The architecture concept employs six steel shipping containers stacked on two levels to for a single volume. A diagonal strip of glass cuts across the volume, allowing light to penetrate and accommodating views into and out of the studio. - See more at: http://www.worldarchitecturenews.com/project/2012/19526/lot-ek/whitney-studio-whitney-museum-of-american-art-in-new-york.html#sthash.zX4FSLkr.dpuf

Pinterest
Search