Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Hayner Architects, Architects Project and more!

Absolutely love the timber floor detail embedded in the concrete of this gorgeous bath/dressing room!

Absolutely love the timber floor detail embedded in the concrete of this gorgeous bath/dressing room!

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA

vosgesparis is an interior design blog with a focus on scandinavian design and ideas on decorating with minimal colour & maximum style.

vosgesparis is an interior design blog with a focus on scandinavian design and ideas on decorating with minimal colour & maximum style.

the kitchen, dining and lounge has been contained in a double-height, open plan wing adjacent to a pool and terrace. see more of this family home in tel aviv by neuman hayner architects (@sharonneuman6) on #designboom!  #architecture #interiors

the kitchen, dining and lounge has been contained in a double-height, open plan wing adjacent to a pool and terrace. see more of this family home in tel aviv by neuman hayner architects (@sharonneuman6) on #designboom! #architecture #interiors

Inside a Tel Aviv Home With MAJOR Industrial Vibes via @MyDomaine | Amit Gosher for Neuman Hayner Architects

Inside a Tel Aviv Home With MAJOR Industrial Vibes via @MyDomaine | Amit Gosher for Neuman Hayner Architects

8.CLAUSEWITZSTRASSE-loft-charlottenburg-fantastic-frank-sunday-sanctuary-oracle-fox

8.CLAUSEWITZSTRASSE-loft-charlottenburg-fantastic-frank-sunday-sanctuary-oracle-fox

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA

The house was planned for a family of four. Two cubes separated by a passage combine into an “L” shaped house. The front cube, of double height space, holds the public areas: entrance, living room, kitchen, dining room (all on...

Great composition of that back wall: the tall window is balanced by the fireplace and entertainment center.

Great composition of that back wall: the tall window is balanced by the fireplace and entertainment center.

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA

Savion Residence / Neuman Hayner Architects – nowoczesna STODOŁA | wnętrza & DESIGN | projekty DOMÓW | dom STODOŁA