Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Php and more!

Elke dag komen er wel kinderen naar je toe die iets gevonden hebben op de grond of onder de kast. Een tiptopballetje, een kaartje van een spel, een gum, vanalles. Dit bakje is dan erg handig. Als je het op een vaste plek in de klas zet, kunnen de kinderen er altijd bij als ze iets gevonden hebben. Kinderen die iets kwijt zijn kunnen in het bakje kijken en aan het eind van de dag/week kun je de spulletjes opruimen waar het hoort.

Het "deze week heb ik ontdekt"- bord. Evaluatiemoment aan het eind van de week. De kleuren van de papiertjes staan voor de verschillende vakken.

Today's Autism After 16 featured an article by Autism Speaks staffer, author, public speaker and autism advocate Kerry Magro on wandering in adults. ww.gpssmartsoles.com

Ik raad je echt aan om deze documentaire over Asperger te kijken. Hij duurt ruimt een uur, maar het geeft je een uniek kijkje ‘achter de schermen’. Een goede tip voor als je je verveelt in de kerstvakantie.

Gedaan met rondslingerende werkbladen en brieven bij een afwezigheid. Elke zieke/afwezige leerling krijgt deze map op hun bank.

Interesting demonstration of the ways in which people with and without dyslexia process information (4-minute video) http://www.youtube.com/watch?v=Z2CIjD1gEiE