Explore Afflicting Los, Crisis Afflicting and more!

Explore related topics

The BI(h)OME, a mobile dwelling unit built of renewable materials, is a response to the housing shortage crisis afflicting Los Angeles.

The BI(h)OME, a mobile dwelling unit built of renewable materials, is a response to the housing shortage crisis afflicting Los Angeles.

Gallery - David Adjaye Authoring: Re-placing Art and Architecture - 7

Gallery of David Adjaye Authoring: Re-placing Art and Architecture - 7

Gallery - David Adjaye Authoring: Re-placing Art and Architecture - 7

Roll Play – Temporary Pavilion for The Sydney Architecture Festival

Gallery of Roll Play - Temporary Pavilion for The Sydney Architecture Festival - 17

Malaysian architect Eleena Jamil has built a bamboo pavilion in Kuala Lumpur's botanical gardens, featuring tree-like columns and a floor made up of 31 elevated platforms. See a full set of images on dezeen.com/tag/bamboo #architecture #bamboo #KualaLumpur #Malaysia

Malaysian architect Eleena Jamil has built a bamboo pavilion in Kuala Lumpur's botanical gardens, featuring tree-like columns and a floor made up of 31 elevated platforms. See a full set of images on dezeen.com/tag/bamboo #architecture #bamboo #KualaLumpur #Malaysia

http://www.architectsjournal.co.uk/news/bartlett-students-create-kings-cross-urban-garden/8686836.article

http://www.architectsjournal.co.uk/news/bartlett-students-create-kings-cross-urban-garden/8686836.article

http://www.architectsjournal.co.uk/news/bartlett-students-create-kings-cross-urban-garden/8686836.article

http://www.architectsjournal.co.uk/news/bartlett-students-create-kings-cross-urban-garden/8686836.article

Tucked away at the bottom of a Brooklyn garden, this tiny cedar-clad pavilion was designed as a retreat for a pair of writers. The 50-square-foot (4.6 square metres) interior of the structure is made entirely of pine plywood, furnished with a folding desk, a chair, and a built-in sofa. See a full set of images on dezeen.com #architecture #USA #Brooklyn

Tucked away at the bottom of a Brooklyn garden, this tiny cedar-clad pavilion was designed as a retreat for a pair of writers. The 50-square-foot (4.6 square metres) interior of the structure is made entirely of pine plywood, furnished with a folding desk, a chair, and a built-in sofa. See a full set of images on dezeen.com #architecture #USA #Brooklyn

Iranzo, Rittler and Kesting create cocoon-like “cloud” installation The permeable fabric skin of this inhabitable installation by graduates from Germany’s Burg Giebichenstein University of Art and...

Iranzo, Rittler and Kesting create cocoon-like “cloud” installation The permeable fabric skin of this inhabitable installation by graduates from Germany’s Burg Giebichenstein University of Art and...

Pinterest
Search