Explore Plants and more!

Verbascum blattaria  Denne kongelys, ’Domino’, er en høj, statelig plante, der kan blive op til 180 cm. Første år bliver den blot til en flad roset, næste år kommer den flotte, ranke blomsterstand. De mange enkelte blomster åbner sig nedefra og opad – på knopstadiet ligner de små rosa pakker, udsprungne er blomsterne yndigt hvide med et stænk af rosa.

Verbascum blattaria Denne kongelys, ’Domino’, er en høj, statelig plante, der kan blive op til 180 cm. Første år bliver den blot til en flad roset, næste år kommer den flotte, ranke blomsterstand. De mange enkelte blomster åbner sig nedefra og opad – på knopstadiet ligner de små rosa pakker, udsprungne er blomsterne yndigt hvide med et stænk af rosa.

Penstemon serrulatus   En rigtig fin staude med blomster som elegante hængende klokker. Rørblomsten findes i utallige favemix. Disse frø giver overvægt af planter med blå-hvide blomster, men der kan også komme planter med rødlige blomster – eller et andet mix af farver. Trives både i sol og halvskygge, planten tåler ikke at stå for vådt, så placer den i en veldrænet jord. 50-70 cm høj. Blomster juni-oktober. Kan sås hele året - også i den kolde periode.

Penstemon serrulatus En rigtig fin staude med blomster som elegante hængende klokker. Rørblomsten findes i utallige favemix. Disse frø giver overvægt af planter med blå-hvide blomster, men der kan også komme planter med rødlige blomster – eller et andet mix af farver. Trives både i sol og halvskygge, planten tåler ikke at stå for vådt, så placer den i en veldrænet jord. 50-70 cm høj. Blomster juni-oktober. Kan sås hele året - også i den kolde periode.

Katost 'Malva, Sylvetris Zebrina' 120 cm

Den flotteste katost i mands minde.

høstanemone

Anemone, Høst- <i>Anemone japonica </i>

Jakobsstige, HVID - Polemonium Caeruleum

Jakobsstige, HVID - Polemonium Caeruleum

Monarda Fistulosa-Hybride 'Kardinal' - Indianernessel

Monarda Fistulosa-Hybride 'Kardinal' - Indianernessel

Résultat promessedefleurs.com trouvé sur Google

Résultat promessedefleurs.com trouvé sur Google

Kattendoorn Ononis Spinosa

Kattendoorn Ononis Spinosa

Floral inspiration

Photo (Inspired)

Flower-Arranging Secrets Straight From A Brooklyn Florist After creating the frame, add accent flowers (like the Astilbe, here) Arrangement

Pinterest
Search