Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore 5Cm Behalve, Zonnebloemolie Model and more!

Gietvorm voor beton vierkant

Gietvorm. Ideaal voor creatief beton. Natuurlijk ook geschikt voor andere gietmaterialen. Kunststof gietmal. Motief is makkelijk uit de vorm te halen. Geadviseerd wordt om de mal in te smeren met zonnebloemolie. Model vierkant. Breedte bij alle modellen 3,5cm, behalve bij 25 cm is 4 cm. Leverbaar in 6 verschillende maten. Kies in het menu de gewenste maat.

Gietvorm voor beton ster

Gietvorm. Ideaal voor creatief beton. Natuurlijk ook geschikt voor andere gietmaterialen. Kunststof gietmal. Motief is makkelijk uit de vorm te halen. Geadviseerd wordt om de mal in te smeren met zonnebloemolie. Model ster. Breedte bij alle modellen 3,5cm, behalve bij 28 cm is 4 cm. Leverbaar in 6 verschillende maten. Kies in het menu de gewenste maat.

Gietvorm beton koekman 36-032

Gietvorm. Ideaal voor creatief beton. Natuurlijk ook geschikt voor andere gietmaterialen. Kunststof gietmal. Motief is makkelijk uit de vorm te halen. Geadviseerd wordt om de mal in te smeren met zonnebloemolie. Model peperkoek-man. Maat 5,5 x 6,5 x 1,7 cm.

Metal Staedtler Fimo ring >= Ø 18mm with 18mm setting

Gietvorm voor beton rond

Gietvorm. Ideaal voor creatief beton. Natuurlijk ook geschikt voor andere gietmaterialen. Kunststof gietmal. Motief is makkelijk uit de vorm te halen. Geadviseerd wordt om de mal in te smeren met zonnebloemolie. Model cirkel. Breedte bij alle modellen 3,5cm, behalve bij diam. 25 cm is 4 cm. Leverbaar in 6 verschillende maten. Kies in het menu de gewenste maat.

Sieraadvorm kruis zilver

Sieraadvorm model kruis. Uitvoering met oogje en opstaand randje. Leverbaar in de maten: 38x28mm en 33x21mm. Kleur zilver. Nikkelvrij. Per zakje met 1 stuk.

Betonleuchter

Alternative Gussformen erstellen

beton glas lysestage havebord centerpiece

BAK:Hand made decorative bowls made ​​of concrete.Size:19cm / 30 €27cm / 68 €35cm / 100 € designed for https://Gravelli.comhttps://www.facebook.com/GravelliDesignoveVyrobkyZBetonu