Explore Sliding Panels, External Sliding Doors, and more!

Explore related topics

delmulle delmulle . RODETOREN . Gent (1)

Gent, 85 m² Belgium Building Award 2013 & Belgian Prize for Architecture 2013 & De Standaard Wonen & A+ The modest corner.

Cousins & Cousins Hackney, London

Glass and brick extension added to a London home. A large window wraps around one corner of this brickwork extension to a Victorian house in London by local office Cousins and Cousins (+ slideshow).

Boxy House - Interiors - Work - MVS - The Maarten Van Severen Foundation

Boxy House - Interiors - Work - MVS - The Maarten Van Severen Foundation

Micro Yuan'er - Picture gallery

The Aga Khan Award for Architecture Announces 2016 Shortlist,Micro Yuan’er, Beijing, China, ZAO/standardarchitecture / Zhang Ke. Image Courtesy of The Aga Khan Award for Architecture

007 Sportstraat

007 Sportstraat

GEVEL - fantastische gevelbekleding in combinatie met de natuursteen (museo de la sal / Francia)

Museo de la Sal / Malcotti Roussey Architectes + Thierry Gheza

Image 6 of 39 from gallery of Salt Museum / Malcotti Roussey Architectes + Thierry Gheza. Photograph by Nicolas Waltefaugle

Het concept van Van Duysen om terug naar de eenvoudige landelijke gebouw typologie gaan (een lange volume parallel aan de straat, met een 45 ° zadeldak)

Het concept van Van Duysen om terug naar de eenvoudige landelijke gebouw typologie gaan (een lange volume parallel aan de straat, met een 45 ° zadeldak)

A Corten steel artist's studio inserted into a ruined Victorian dovecote in Suffolk, UK.

London architects Haworth Tompkins have inserted a Corten steel artist’s studio into a ruined Victorian dovecote in Suffolk, UK. Called The Dovecote Studio, the structure has a pitch…

Remote view of MuCEM and Fort Saint-Jean in Marseille | Carta Associés architectes | Photo : S Demailly43

Remote view of MuCEM and Fort Saint-Jean in Marseille | Carta Associés architectes | Photo : S Demailly43

Architecture Archive and Office by Hugh Strange Architects

An agricultural barn in England is transformed into a family archive building by a new timber structure behind the dilapidated brick and stone shell.

Pinterest
Search