Explore Tyre Për, Pétition Divers and more!

Presidencialet franceze, luftë brenda të djathtës

Presidencialet franceze, luftë brenda të djathtës

Konservatorët francezë zgjedhin kandidatin e tyre për presidencialet e 2017

Konservatorët francezë zgjedhin kandidatin e tyre për presidencialet e 2017

Java e Europës, të rinjtë dorëzojnë në Kuvend rekomandimet e tyre për Parlamentin shqiptar

Java e Europës, të rinjtë dorëzojnë në Kuvend rekomandimet e tyre për Parlamentin shqiptar

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim Luan Rama ka zgjedhur t’i përgjigjet akuzave të vazhdueshme të dy kandidatëve për kryetar të Partisë Demokratike duke u kërkuar të fokusohen tek gara mes tyre dhe jo tek lufta sipas tij e humbur me mazhorancen e re të majtë.   http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260690=fp

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim Luan Rama ka zgjedhur t’i përgjigjet akuzave të vazhdueshme të dy kandidatëve për kryetar të Partisë Demokratike duke u kërkuar të fokusohen tek gara mes tyre dhe jo tek lufta sipas tij e humbur me mazhorancen e re të majtë. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260690=fp

Ish-prokurori i Përgjithshëm i Republikës Arben Rakipi, thotë se për të ndalur korrupsionin në gjyqësor nuk duhen ndërruar ligjet, por gjyqtarët. Për të, problemi i korrupsionit të gjerë në gjyqësor janë ata dhe ligjvënësit duhet t'u kushtojnë vëmendje integritetit të tyre, jo ndryshimeve ligjore.

Ish-prokurori i Përgjithshëm i Republikës Arben Rakipi, thotë se për të ndalur korrupsionin në gjyqësor nuk duhen ndërruar ligjet, por gjyqtarët. Për të, problemi i korrupsionit të gjerë në gjyqësor janë ata dhe ligjvënësit duhet t'u kushtojnë vëmendje integritetit të tyre, jo ndryshimeve ligjore.

Familjarë të të vrarëve nga regjimi komunist kanë përkujtuar të premten Ditën ndërkombëtare të të zhdukurve, mes të cilëve radhiten edhe të afërm të tyre. Ata fajësojnë politikën dhe qeveritë postkomuniste për harresë dhe mungesë vëmendjeje për të gjetur të vrarët.

Familjarë të të vrarëve nga regjimi komunist kanë përkujtuar të premten Ditën ndërkombëtare të të zhdukurve, mes të cilëve radhiten edhe të afërm të tyre. Ata fajësojnë politikën dhe qeveritë postkomuniste për harresë dhe mungesë vëmendjeje për të gjetur të vrarët.

Ajo që deri më tani është cilësuar si "shfrytëzimi pa kriter i pyjeve", tashmë mund të konsiderohet një luftë e hapur ndaj tyre.  Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260897

Ajo që deri më tani është cilësuar si "shfrytëzimi pa kriter i pyjeve", tashmë mund të konsiderohet një luftë e hapur ndaj tyre. Për më tepër klikoni në linkun e mëposhtëm http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260897

Olldashi: Kundërshtari ynë, PPSH Dy kandidatët në garë për kreun e PD-së ka vijuar takimet me bazën duke shpalosur alternativat e tyre për drejtimin e kësaj force politike.   http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260496

Olldashi: Kundërshtari ynë, PPSH Dy kandidatët në garë për kreun e PD-së ka vijuar takimet me bazën duke shpalosur alternativat e tyre për drejtimin e kësaj force politike. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260496

Organet greke kanë nisur një hetim masiv ndaj deputetëve të Agimit të Artë për të mbledhur prova që lidhin drejtuesit e partisë neonaziste me aktivitete kriminale, që shkojnë përtej ndikimit të filozofisë së tyre të urrejtjes në vrasjen e këngëtarit, Pavlos Fisas, pak javë më parë.

Organet greke kanë nisur një hetim masiv ndaj deputetëve të Agimit të Artë për të mbledhur prova që lidhin drejtuesit e partisë neonaziste me aktivitete kriminale, që shkojnë përtej ndikimit të filozofisë së tyre të urrejtjes në vrasjen e këngëtarit, Pavlos Fisas, pak javë më parë.

Pedagogët dhe studentët e Fakultetit Ekonomik,prej tre ditësh në protestë kanë marshuar në drejtim të objekteve që, sipas tyre, kanë uzurpuar territorin e shkollës, duke adresuar thirrje për kreun e Bashkisë së Tiranës.

Pedagogët dhe studentët e Fakultetit Ekonomik,prej tre ditësh në protestë kanë marshuar në drejtim të objekteve që, sipas tyre, kanë uzurpuar territorin e shkollës, duke adresuar thirrje për kreun e Bashkisë së Tiranës.

Pinterest
Search