Explore Wood Houses, Rustic Houses and more!

Explore related topics

This Tahoe home is the work of John Maniscalco Architecture (also on Houzz). I love the way all the traditional features of an alpine cabin – from the wood-clad walls to the fireplace to the fabrics – are reinvented with a more modern twist. Just beautiful.

This Tahoe home is the work of John Maniscalco Architecture (also on Houzz). I love the way all the traditional features of an alpine cabin – from the wood-clad walls to the fireplace to the fabrics – are reinvented with a more modern twist. Just beautiful.

Haus Wiesenhof / Gogl Architekten – St. Johann in Tirol, Austria

Gallery of Haus Wiesenhof / Gogl Architekten - 2

“The blackness of Dungeness can be seen in the variety of sheds, huts, garages, storage containers and boats. The lighthouse, Derek Jarman’s house, Garage Cottage, Simon Condor’s black rubber house and the abandoned boats all share the common black aesthetic.  “Traditionally people on this part of the coast used tar paper and pine tar as a protective coating to shacks and cottages. It was originally used as a water repellent to coat fishing boats or nets and thBuilding study | Architects…

“The blackness of Dungeness can be seen in the variety of sheds, huts, garages, storage containers and boats. The lighthouse, Derek Jarman’s house, Garage Cottage, Simon Condor’s black rubber house and the abandoned boats all share the common black aesthetic. “Traditionally people on this part of the coast used tar paper and pine tar as a protective coating to shacks and cottages. It was originally used as a water repellent to coat fishing boats or nets and thBuilding study | Architects…

Architecture studio Walker Workshop claims to have "taken a hillside apart and put it back together" to create the subterranean base of this house in Southern California, which is topped by glass-walled living spaces and an infinity pool.

California house by Walker Workshop features a rooftop pool

Architecture studio Walker Workshop claims to have "taken a hillside apart and put it back together" to create the subterranean base of this house in Southern California, which is topped by glass-walled living spaces and an infinity pool.

Cortesía de Vicente Guallart

Arquitectura y Paisaje: Microcostas en Vinaròs por Vicente Guallart + María Díaz

Pinterest
Search