Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Dits Enganxosos, Rafael Vallbona and more!

L'AGUILA NEGRA. Premi Sant Jordi. Marià Solvell és un home que desitja liquidar un deute pendent amb el seu passat, ara que enfronta tot sol la vellesa. L'oblit és impossible. La seva vida ha quedat trasbalsada i ferida per una relació d'amor tumultuosa, que ha desafiat totes les convencions, en el context efervescent de la Barcelona dels anys setanta. El dilema entre l'aparellament passional i l'amor més serè del matrimoni pesa sobre els seus passos. La història va avançant amb emoció...

Desig de xocolata / Care santos: "La novel·la, guanyadora del Premi Ramon Llull 2014, narra la història de tres dones unides en el temps per la seva passió per la xocolata i que tenen con a vincle comú una xocolatera de porcellana blanca ..."

'La noche en que Frankenstein leyó El Quijote', de Santiago Posteguillo

El curioso incidente del perro a medianoche - Mark Haddon - un libro lindo, fácil de leer, entretenido y con un mensaje maravilloso... "todo el mundo tiene necesidades especiales"

XÈNIA, TENS UN WHATSAPP – Gemma Pasqual [JN ROMÀNTICA PAS]: Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa? La Xènia ho fa. Mira la pantalla hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta.