Explore Pavillion Design, Wooden Facade, and more!

Explore related topics

http://www.archdaily.com/26324/roosendaal-pavillion-rene-van-zuuk-architekten/

Roosendaal Pavillion / René van Zuuk Architekten

Image 10 of 34 from gallery of Roosendaal Pavillion / René van Zuuk Architekten.

Oxygen EcoTower, 2016 - Progetto CMR

“Oxygen Eco-tower, your villa in the sky”. The design strategy aims at upgrading the traditional concept of villas, through a new residential tower reflecting a sustainable vision that develops upwards, to minimize the use of the soil in.

If I could begin each day with a walk through these zen-like arches with prayers upon my lips, it would be such a beautiful way to start the day. ~ TSL.    Road of the Sun (by DANI KARAVAN)

<Meditation Space>If I could begin each day with a walk through these zen-like arches with prayers upon my lips, it would be such a beautiful way to start the day. Road of the Sun (by DANI KARAVAN)

architecture norway | Kilden Theatre and Concert Hall, Kristiansand

Name: Kilden Performing Arts Centre Location: Kristiansand, Norway Architect: ALA Architects Uses: Theatre, Art center, Concert hall

Roosendaal Pavillion | OpenBuildings

Recently the Dutch René van Zuuk Architekten unveiled their design for a pavilion on the central place of Roosendaal, a provincial town in the

Architizer is the largest database for architecture and sourcing building products. Home of the A+Awards - the global awards program for today’s best architects.

Architects use brise-soleil as solutions to overheating in many hot climates with long days of direct sunlight. These permanent sun-shading structures range .

Couverture Zinc Nantes, toit plat, sarking, toiture zinc Vertou Aigrefeuille sur Maine et Le Bignon

Couverture Zinc Nantes, toit plat, sarking, toiture zinc Vertou Aigrefeuille sur Maine et Le Bignon

Roosendaal Pavillion | Roosendaal, the Netherlands | René van Zuuk Architekten

Roosendaal Pavillion / René van Zuuk Architekten

Gallery of Roosendaal Pavillion / René van Zuuk Architekten - 13

Guggenheim Helsinki: Social Aeration link: http://www.matterdesignstudio.com/#/guggenheim-helsinki/ - Ward Plunet - Google+

Guggenheim Helsinki, atrium year: 2014 loca­tion: Helsinki Finland site: Waterfront size: sqft program: Cultural Center mate­r­ial: Steel & Cross-laminated Timber prin­ci­pal: Brandon Clifford + Wes McGee registered architect: Michael Schanbacher— FR

Ceiling~

Spatial installation/ ceiling 2014 AIA Institute Honor Awards for Architecture: SCAD Museum of Art / Sottile & Sottile and Lord Aeck Sargent

Pinterest
Search