Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Hänellä Oli, 2000 Luvun and more!

Mickos tietää, millaista aloittavan yrittäjän elämä on. Jo 2000-luvun alussa hänellä oli taustallaan useita yrityksiä – ja epäonnistumisia.

Boreout-ilmiö näkyy jo kouluissa: Neljäsosa tutkituista suomalaiskoululaisista tylsistyy, puolet kokee kyynisyyttä

The only magazine for pandas! Submit your art, pictures and stories here: www.boredpanda.com/add-new-post/ Bored Panda is a leading art, design and photography community for creative people. Our submission platform helps artists and creators turn their stories into must-read viral content.

Viisikymppisten työnsaanti on kiven takana. Oululaisella insinöörillä tärppäsi, kun hän pääsi oikeanlaiseen työllistämiskoulutukseen.

Huittisten kaupunki ryhtyy tarjoamaan nuorille keikkatöitä mobiilisovelluksen avulla. Ensi vaiheessa tarjolla on 400 tuntia lyhytkestoisia, kaupungille ja yhdistyksille tehtäviä töitä.

Carla Ahonius ilmoitti 10-vuotiaana, että hänestä tulee Madonnan manageri. Nyt, 38-vuotiaana, hänen manageroitaviinsa kuuluu Suomen ykkösartisteja: Cheek, Chisu ja Jenni Vartiainen. Mitä tapahtui?

Älypuhelinsovellusten ympärillä leijuu Supercellin mobiilipelien synnyttämä mielikuva kultasuonesta. Asia on kuitenkin päinvastoin.

Kotitaloudet yhä enemmän tulonsiirtojen varassa – Euro ja talous

"Töissä tunsin itseni elävältä haudatuksi" – Potkuja pelätään niin paljon, että uupumuksesta ei uskalleta kertoa | Yle Uutiset | yle.fi

Kaksi viidenkymmenen euron seteliä.