Explore these ideas and much more!

Tutorial: Santa Claus  (Polymer Clay - Fimo - Cernit) https://www.facebook.com/MondoDiSisina https://www.etsy.com/it/shop/MondoSisina

Tutorial: Santa Claus (Polymer Clay - Fimo - Cernit) https://www.facebook.com/MondoDiSisina https://www.etsy.com/it/shop/MondoSisina

Make a chibi Jack charm out of clay. I kind of just want to make a bunch of Jack heads instead of trying to do whole bodies...

Make a chibi Jack charm out of clay. I kind of just want to make a bunch of Jack heads instead of trying to do whole bodies...

Тајните на Пластелинот, книга на Рони Орен преведена во над 15 држави. Авторот е декан на факултетот за анимација во Тел Авив, продуцент и режисер. Фигурките што ги создава им помагаат на децата во развој на двигателните способности и можност да коструираат.

Тајните на Пластелинот, книга на Рони Орен преведена во над 15 држави. Авторот е декан на факултетот за анимација во Тел Авив, продуцент и режисер. Фигурките што ги создава им помагаат на децата во развој на двигателните способности и можност да коструираат.

Pinterest
Search