Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Simone Van, Van Der and more!

De vertrouweling Helene Gremillon Vlak na haar moeders overlijden ontvangt Camille brieven van een onbekende afzender. Iedere week komen er nieuwe brieven, waarin haar een verhaal wordt toevertrouwd dat terugvoert naar de jeugd van haar moeder. Hoe meer Camille leest, hoe meer ze betrokken raakt bij een verbond dat haar moeder aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog is aangegaan met een voor Camille onbekende vrouw.

Het verhaal van een vierjarige jongen, die tijdens een operatie een bijna-doodervaring heeft en later aan zijn ouders vertelt over zijn bezoek aan de hemel, zijn ontmoetingen met Jezus en overleden familieleden.(gelezen****)

Het nieuwe boek van Esther Verhoef is verschenen: De Kraamhulp. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit! De Kraamhulp is als ebook verkrijgbaar via de #BrunaTablisto app.

Dekmantel van Loes den Hollander | ISBN:9789045204147, verschenen: 2013, aantal paginas: 280 #dekmantel #loesdenhollander #thriller - Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slachtoffer als de dader...

Tess Gerritsen - De Chirurg. Ik ben verslaafd aan de Rizolli &Iles serie van Tess Gerritsen.

Kingston DataTraveler 100 G3 32GB - USB-Stick / Zwart