Pinterest
Barn conversion in West Flanders by Studio Farris

Stacked beams form Jenga-like workspace inside former barn in Belgium

Studio Farris Architects transformed a small barn, part of a farm complex with several buildings, into an office space with meeting room, library, office des...

Studio Farris Architects has integrated an office into a staircase made from stacked timber beams, and installed it inside a renovated barn in West Flanders, Belgium

Stable

Studio Farris Architects emptied a small barn and created an office space defined by a sculptural wooden structure.

Those perforated steel stairs  Peters House by Studio David Thurlstrup located in Copenhagen - RG @designandlive

Image 26 of 41 from gallery of Peter's House / Studio David Thulstrup. Photograph by Peter Krasilnikoff

Chunky Lumber Stairs - The Wooden Block Staircase is an Architectural Paradox of Bulk and Lightness (GALLERY)

Chunky Lumber Stairs

whatisindustrialdesign: “Spiral staircase made from chunky-wooden blocks by Studio QC.: Spiral staircase made from chunky-wooden blocks by Studio QC.

HOME-OFFICE BY STUDIO FARRIS

Studio Farris Architects transformed a small barn, part of a farm complex with several buildings, into an office space with meeting room, library, office desks and a resting/reading area. The owner wanted to have a small office detached from his house.

Studio Farris Architects Reimagines an 18th-Century Stable as a Home Office

Studio Farris Architects Reimagines an 18th-Century Stable as a Home Office

Studio Farris Architects Reimagines an Stable as a Home Office

Home & Office in Florence by Silvia Allori

Fold out furniture adapts Silvia Allori's Florentine apartment into a studio

Architect Silvia Allori has overhauled a flat in Florence to create her own home and workspace, featuring furniture that folds down from the walls

Gallery of Binh House / VTN Architects - 9

Gallery of Binh House / VTN Architects - 9

Vo Trong Nghia Architects has completed a property in Ho Chi Minh City featuring gardens on top of multiple stacked levels.

Scottish beauty.

Black Shed

This is where i am staying right now and its breathtaking!Skinidin - The Black Shed - Rural Design Architects - Isle of Skye and the Highlands and Islands of Scotland

Gallery - Growing Green Office / Studio 102 - 2

Gallery of Growing Green Office / Studio 102 - 2

Objet élevé by Studio Mieke Meijer

Objet élevé by Studio Mieke Meijer (Designspiration)

Object Élevé is a clever, semi-suspended staircase that also serves as storage and work space. Object Élevé was designed by Dutch design firm Studio Mieke Meijer and was commissioned by Just Haasnoot.