Explore Strands, Netherlands and more!

Explore related topics

Zeeuwse vrouwen in dracht op het strand #Zeeland #ZuidBeveland #protestant

Zeeuwse vrouwen in dracht op het strand #Zeeland #ZuidBeveland #protestant

historie Dordrecht; uitzicht vanaf Zwijndrecht op Dordt. Voorop zien we Hannes de Thor. (Johannes Plaisier) Hij was de walkapitein in Zwijndrecht. Zijn naam komt in 1897 naar voren. Hij stond ondermeer ook bekend als  stadsomroeper,veerman, walknecht en later beheerder van het Thorrehoofd, alsook beurtschepen van de Thorlijn welke met post, goederen, passagiers alsmede levende have, diensten onderhielden tussen de havens in de Hoekse- waard.

historie Dordrecht; uitzicht vanaf Zwijndrecht op Dordt. Voorop zien we Hannes de Thor. (Johannes Plaisier) Hij was de walkapitein in Zwijndrecht. Zijn naam komt in 1897 naar voren. Hij stond ondermeer ook bekend als stadsomroeper,veerman, walknecht en later beheerder van het Thorrehoofd, alsook beurtschepen van de Thorlijn welke met post, goederen, passagiers alsmede levende have, diensten onderhielden tussen de havens in de Hoekse- waard.

[A pair in Hindeloopen clothing has skates tied on.] Een paar in Hindelooper klederdracht heeft ook de schaatsen ondergebonden.  © 2010 Aald Hielpen.

[A pair in Hindeloopen clothing has skates tied on.] Een paar in Hindelooper klederdracht heeft ook de schaatsen ondergebonden. © 2010 Aald Hielpen.

Straô Burgh-Haamstede  #Netherlands

Straô Burgh-Haamstede #Netherlands

Pinterest
Search