When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Midden in de moderne jungle tuin bevindt zich een houten terras met vuurschaal De moderne strakke tuin met meditatieruimte in het groen bij het zwembad. Aan het overloop zwembad biedt het poolhouse ruimte aan een sauna, jacuzzi en whirlpool bad met wellness en gym in de luxe villatuin. Samen eten en borrelen kan op het terras met luxe buitenkeuken en tuinkamer. Terras met patio aan elkaar verbonden door een jungletuin, waar tropisch uitziende beplanting en een boomhut dé eyecatchers zijn. Pergola Patio, Portfolio, Jacuzzi, Outdoor Decor, Villa, Home Decor, Lush, Seeds, Decoration Home
Save
From
tuinontwerp-hovenier.nl

Moderne villatuin met wellness zwembad en jacuzzi

Midden in de moderne jungle tuin bevindt zich een houten terras met vuurschaal De moderne strakke tuin met meditatieruimte in het groen bij het zwembad. Aan het overloop zwembad biedt het poolhouse ruimte aan een sauna, jacuzzi en whirlpool bad met wellness en gym in de luxe villatuin. Samen eten en borrelen kan op het terras met luxe buitenkeuken en tuinkamer. Terras met patio aan elkaar verbonden door een jungletuin, waar tropisch uitziende beplanting en een boomhut de eyecatchers zijn.

Comments