Explore Architecture Details, Green Architecture, and more!

shopping center Liverpool Altabrisa by Iñaki Echeverria, Tabasco, Mexico - façade that’s built by combining 5 different types of precast pieces shaped like a propeller. Each propeller rotates 180° on its axis; heights vary between 16 to 20 meters, depending on their position. extensive trial and error processes were applied involving different pouring methods and formwork materials, such as, fiberglass, concrete and sand.

Liverpool Villahermosa Iñaki Echeverria facade was designed by Iñaki Echeverria in a challenge to find a simple and effective construc

75e5d3c9045cbcdcdd014aa4094f9486.jpg (736×734)

75e5d3c9045cbcdcdd014aa4094f9486.jpg (736×734)

Gallery - Sports Center in Neudorf / Atelier Zündel Cristea - 12

Gallery of Sports Center in Neudorf / Atelier Zündel Cristea - 12

Sports Center in Neudorf,atelier zundel cristea© Sergio Grazia

Matsumoto Performing Arts Center by Toyo Ito, this years Pritzker Architecture Prize winner

Matsumoto Performing Arts Center by Toyo Ito, this years Pritzker Architecture Prize winner: Nagano, Japan

Research Center ICTA-ICP · UAB / H Arquitectes + DATAAE / Barcelona

Research Center ICTA-ICP · UAB / H Arquitectes + DATAAE

Built by H Arquitectes,DATAAE in Cerdanyola, Spain with date Images by Adrià Goula . The ICTA-ICP building, located in the UAB Campus (Universitat Autònoma de Barcelona), is a research centre in environ.

losacero sobre IPR

steel column concrete slab with shear connector

Fachada Liverpool / Iñaki Echeverria

Fachada Liverpool / Iñaki Echeverria

Image 9 of 21 from gallery of Fachada Liverpool / Iñaki Echeverria. Photograph by Luis Gordoa

Related image

Rigid insulation located between two layers of concrete that comprise the panel

Roca London Gallery, Zaha Hadid Architects

Roca London Gallery, Zaha Hadid Architects

Image 6 of 14 from gallery of  This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature. Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED

Gallery of This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature - 6

Image 5 of 14 from gallery of This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature. Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED Landscape

Pinterest
Search