Explore Amazing Garage, Beautiful Garage and more!

Explore related topics

designed by Mechanical engineer Jan Moolsintong, industrial designer Peter Russell-Clarke and Architect Craig Steely

designed by Mechanical engineer Jan Moolsintong, industrial designer Peter Russell-Clarke and Architect Craig Steely

"Treehotel" w Harads, Szwecja - hotel na drzewie, składający się z kilku domków, na zdjęciu domek o nazwie Microcube - wykonany z aluminium i szkła

"Treehotel" w Harads, Szwecja - hotel na drzewie, składający się z kilku domków, na zdjęciu domek o nazwie Microcube - wykonany z aluminium i szkła

Afl: Design Blog: London House extension by Platform 5 Architects

Afl: Design Blog: London House extension by Platform 5 Architects

Bogota Tourist Information Spots in Colombia designed by Juan Melo & Camilo Delgadillo

Bogota Tourist Information Spots in Colombia designed by Juan Melo & Camilo Delgadillo

Kensington Lighthouse, Melbourne by Tandem Design Studio Architects.  The difficulties of working with such a constrained site quickly became apparent when car parking was considered. The solution was found by elevating the rear, master bedroom on a timber structure to create a sunken car park with laneway access. Please feel free to repin or click to visit our website.  Please feel free to repin or click to visit our website. #architecture #design #timber #australian #interior #home

Kensington Lighthouse, Melbourne by Tandem Design Studio Architects. The difficulties of working with such a constrained site quickly became apparent when car parking was considered. The solution was found by elevating the rear, master bedroom on a timber structure to create a sunken car park with laneway access. Please feel free to repin or click to visit our website. Please feel free to repin or click to visit our website. #architecture #design #timber #australian #interior #home

The plan to build a balcony on the back of a traditional Victorian semi overlooking the Firth of Tay in Fife ended up as a £125,000, contemporary reinvention of the entire house, complete with a floating glass bay window.

The plan to build a balcony on the back of a traditional Victorian semi overlooking the Firth of Tay in Fife ended up as a £125,000, contemporary reinvention of the entire house, complete with a floating glass bay window.

Stairway concept -- stone coupled with light for a mindful entry to your home.

Stairway concept -- stone coupled with light for a mindful entry to your home.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search