Explore these ideas and much more!

Explore related topics

Een Digitale schets van een van de compositie schetsen die ik had.  Ik wou kijken hoe ze eruit zouden zien als ik het in photoshop deed.  De tweede schets die ik maakte vond ik mooi en heb het ook daarbij gelaten.   (dit is de eerste schets)

Een Digitale schets van een van de compositie schetsen die ik had. Ik wou kijken hoe ze eruit zouden zien als ik het in photoshop deed. De tweede schets die ik maakte vond ik mooi en heb het ook daarbij gelaten. (dit is de eerste schets)

een mindmap waarbij ik denk aan een website

een mindmap waarbij ik denk aan een website

Dit is een schets van de animatie's die ik in mijn website zou willen hebben.  De animatie dat het is geworden is de eend met de hamer die staat op de eerste schets.

Dit is een schets van de animatie's die ik in mijn website zou willen hebben. De animatie dat het is geworden is de eend met de hamer die staat op de eerste schets.

mind map waarbij ik denk aan een veiling

mind map waarbij ik denk aan een veiling

Dit is een schets van de compositie van de verdeling van mijn website.  De Schets dat het is geworden is de schets die midden onder zit.

Dit is een schets van de compositie van de verdeling van mijn website. De Schets dat het is geworden is de schets die midden onder zit.

Een Beeld Onderzoek van verschillende veiling websites die als inspiratie kunnen werken.  Het heeft mij niet veel inspiratie gegeven.

Een Beeld Onderzoek van verschillende veiling websites die als inspiratie kunnen werken. Het heeft mij niet veel inspiratie gegeven.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search