Explore these ideas and much more!

Explore related topics

Paguaj Rrymën me Starcard deri ne 3 këste. http://www.teb-kos.com/pagesa-e-faturave-me-starcard-me-keste-dhe-me-ebanking #TEB #TEBbank #BankaTEB #TEBKosova #starcard

Blej me Starcard produkte A+ që e kursejnë energjinë, përfito deri në 20% te vlerës se produktit. http://youtu.be/7Jc18jeRekY #TEB #TEBbank #BankaTEB #TEBKosova #green #loan #greenloan #starcard

Merr 3, paguaj 2, deri në 6 Këste me Starcard në LTB Jeans Kosova. Oferta vlen prej 06.12.2014 deri më 14.12.2014 Në këto pika: Prishtinë: QT Albi Mall, QT Pallati i Rinisë, prapa Teatrit Kombëtar (afër bankës TEB), Bulevardi i Dëshmorëve të Kombit (afër AAK), QT Grand Store. Gjilan: QT Agmia Center Ferizaj: QT Viva Fresh *Artikulli më i lirë gratis.

Blej Planika me Starcard deri në 12 këste pa kamatë, dhe fito gratis një sprej për mirëmbajtje të Planikave. Për blerjet 50€ apo më shumë me këste, filloni pagesën në vitin 2015. Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2014, në dyqanet: Benny Sport Prizren Kontakti: www.bennysport.com , 029 231 953

Paguaj gomat e veturës me Starcard deri në 6 Këste pa kamatë dhe përfito zbritje prej 20%. Për blerjet më shumë se 50€ me këste, ju filloni pagesën e kësteve në vitin 2015 pa kamatë. Oferta vlen prej 1 Tetor 2014 deri më 15 Nëntor 2014 në të gjitha pikat e EuroGoma Sh.p.k

Blej me Starcard produkte A+ që e kursejnë energjinë, përfito deri në 20% te vlerës se produktit. http://youtu.be/7Jc18jeRekY #TEB #TEBbank #BankaTEB #TEBKosova #green #loan #greenloan #starcard

Urime 8 marsi nga Banka TEB. Shënojmë 8 marsin me gratë në Biznes. Që biznesi juaj të lulëzoj edhe më shumë, merr kredi biznesi me kushtet më të volitshme deri më tani. Oferta vlen deri më 31 MARS, 2015.

TEB Mobile me inovacione të reja Aplikacionin TEB Mobile tani mund ta keni edhe në Apple Watch. TEB BANK, Bankë për një botë në lëvizje.

Paguaj gomat e veturës me Starcard deri në 6 këste pa kamate, në të gjitha pikat e EuroGoma Sh.p.k dhe përfito 20% zbritje. Oferta vlen deri me 15 Nëntor 2014. Për pagesat me Starcard dhe Starcard Premium 50€ ose më shumë dhe me këste, ju filloni pagesën në vitin 2015 pa kamatë #Starcard #Eurogoma

Starcard dhe Aztech Electronics Ofron 10 Këste pa kamatë, në pikën më të re të Aztech në Gjilan (Qendra e Qytetit). Për çdo blerje me Premium Starcard fitoni 3% BONUS.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search