Explore these ideas and much more!

Nga e majta: Arton Celina - Zëvendës Drejtor menaxhues i bankës TEB, Ayhan Albeyoglu - Drejtor menaxhues i bankës TEB, Scott Cameron - Drejtori i Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID, Fatmir Selimi - zëvendës drejtor i projektit NOA, Kastriot Këpuska - Menaxher për sektorin e Agro Bizneseve në bankën TEB

Nga e majta: Arton Celina - Zëvendës Drejtor menaxhues i bankës TEB, Ayhan Albeyoglu - Drejtor menaxhues i bankës TEB, Scott Cameron - Drejtori i Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID, Fatmir Selimi - zëvendës drejtor i projektit NOA, Kastriot Këpuska - Menaxher për sektorin e Agro Bizneseve në bankën TEB

Baki Gashi nga Rahoveci u bë fermeri i 1000-të që pranoi Agro Kartelën, produktin unik bankar në Kosovë.

Baki Gashi nga Rahoveci u bë fermeri i 1000-të që pranoi Agro Kartelën, produktin unik bankar në Kosovë.

1000 AgroCard!

1000 AgroCard!

Agro Kampanja me HIB Petrol dhe USAID   Banka TEB vazhdon akoma më fuqishëm përkrahjen për fermerët dhe agrobizneset vendore duke ofruar mundësitë më të mira në treg për plotësimin e nevojave financiare për këtë grup të klientëve. Në bashkëpunim me kompaninë HIB Petrol, banka TEB ju ofron çdo fermeri dhe agrobiznesi që merr agro kredi nga 50 ose 100 litra në varësi të vlerës së kredisë.   Gjithashtu, në bashkëpunim me USAID, banka jonë do të promovojë konceptin e financimit të zinxhirit të…

Agro Kampanja me HIB Petrol dhe USAID Banka TEB vazhdon akoma më fuqishëm përkrahjen për fermerët dhe agrobizneset vendore duke ofruar mundësitë më të mira në treg për plotësimin e nevojave financiare për këtë grup të klientëve. Në bashkëpunim me kompaninë HIB Petrol, banka TEB ju ofron çdo fermeri dhe agrobiznesi që merr agro kredi nga 50 ose 100 litra në varësi të vlerës së kredisë. Gjithashtu, në bashkëpunim me USAID, banka jonë do të promovojë konceptin e financimit të zinxhirit të…

Kicking off day2 hearing from @leapinchicago and Todd Rose discuss personalizing edtech #bantheAVERAGE #asugsvsummit - Twitter Search

Kicking off day2 hearing from @leapinchicago and Todd Rose discuss personalizing edtech #bantheAVERAGE #asugsvsummit - Twitter Search

Presentan Protocolo para la Prevención, Atención y Sanción del Hostigamiento y Acoso Sexual - http://plenilunia.com/salud-mental-2/violencia-en-la-mujer/presentan-protocolo-para-la-prevencion-atencion-y-sancion-del-hostigamiento-y-acoso-sexual/41884/

Presentan Protocolo para la Prevención, Atención y Sanción del Hostigamiento y Acoso Sexual - http://plenilunia.com/salud-mental-2/violencia-en-la-mujer/presentan-protocolo-para-la-prevencion-atencion-y-sancion-del-hostigamiento-y-acoso-sexual/41884/

2016/10/09港区民祭りステージ出演

2016/10/09港区民祭りステージ出演

En la Inauguración del taller de Prevención de Embarazos en Adolescentes

En la Inauguración del taller de Prevención de Embarazos en Adolescentes

Pinterest
Search