Explore these ideas and more!

Next stop: Pinterest

Next stop: Pinterest

Organizata për të drejtat e njeriut “Amnesty International” i bëri thirrje kryeministrit serb dhe qeverisë në Beograd që të mbështesin “Pride Parade” që do të zhvillohet në kryeqytetin serb më 28 shtator.

* Gay rights threatened in conservative Serbian society * Serbia under EU pressure to allow Pride march

Atentat me bombë në Bagdad, 58 viktima

Atentat me bombë në Bagdad, 58 viktima

7 dead from Florida man's rampage

No explanation for Florida shooting rampage

7 Killed — Including 3 Women — In Florida Hostage Standoff

..

On August 1963 Martin Luther King Jr. says his "I have a dream" speech. This speech sought to give African Americans more rights. After this speech he became a major leader for the civil rights movement.

A Via Rail train and a city bus collided in Ottawa's west end Wednesday, Sept. 18, 2013. The front end of the bus was severely damaged. THE ...

Via train, Ottawa bus collision causes multiple deaths Front of bus suffered severe damage in south Ottawa crash

Siria, BE mbështet nismën ruse

Siria, BE mbështet nismën ruse

Siria, Rusia i dorëzon SHBA planin e saj

The latest alleged massacre in Syria is likely to intensify the sectarian strife at the heart of the Syria conflict, the BBC's Jim Muir says.

Në mbledhjen e radhës të qeverisë, kryeministri në detyrë, Sali Berisha deklaroi se qeveria e kryesuar prej tij do të vazhdojë punën normalisht me nënshkrimin e kontratave koncesionare me kompanitë private, pavarësisht deklaratave të PS-së për anulimin e tyre. - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261068

Në mbledhjen e radhës të qeverisë, kryeministri në detyrë, Sali Berisha deklaroi se qeveria e kryesuar prej tij do të vazhdojë punën normalisht me nënshkrimin e kontratave koncesionare me kompanitë private, pavarësisht deklaratave të PS-së për anulimin e tyre. - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261068

Pinterest
Search