Explore Contemporary Architecture and more!

Explore related topics

Gallery - Fabrizio Barozzi on Finding the Specific and Avoiding the Generic in Architecture - 2 #architecture #architect #building

Image 1 of 12 from gallery of Ribera del Duero Headquarters & Estudio Barozzi Veiga. Photograph by Mariela Apollonio

Abscis Architecten - Het passief multifunctioneel gebouw markeert met de grote overkraging ook de toegang tot de ondergrondse parking – fotografie Thomas De Bruyne

Image 3 of 10 from gallery of City square Mortsel / ABSCIS Architecten. Photograph by Thomas De Bruyne

Estudio Barozzi Veiga - Project - Mieczysław Karłowicz Philharmonic Hall in Szczecin

The Philarmonic Hall Szczecin, Szczecin, PL is among the finalists for the Mies van der Rohe Award

Gallery - Regina Pacis Community Center / Iotti + Pavarani Architetti - 1

Gallery of Regina Pacis Community Center / Iotti + Pavarani Architetti - 1

Image 1 of 15 from gallery of Regina Pacis Community Center / Iotti + Pavarani Architetti. Photograph by Saverio Cantoni

girlgoblinblog.wordpress.com

Always find inspiration where old meets new. My world is filled with 'contrasts'- light/dark, soft/rough, old/new, antique/modern. Daoiz y Velarde Cultural Center Rafael De La-Hoz

Ingenious Up To Date Extension to 19th Century Construction in Paris through h2o architectes , The project of the rue Godefroy Cavaignac in Paris consisted in the rehabilitation of a building which did not meet hygiene and security standards into new social housing by h2o architectes (lead architect) in collaboration with Ingénierie Louis Choulet , Admin ,...

Ingenious Up To Date Extension to 19th Century Construction in Paris through h2o architectes , The project of the rue Godefroy Cavaignac in Paris consisted in the rehabilitation of a building which did not meet hygiene and security standards into new social housing by h2o architectes (lead architect) in collaboration with Ingénierie Louis Choulet , Admin ,...

Two buildings are set into the naturally-sloping site.   the first building, to the south, accommodates the pre/post-school childcare unit and the nursery, while to the north, the second building houses the crèche. access is from the ruelle du collège...

Two buildings are set into the naturally-sloping site. the first building, to the south, accommodates the pre/post-school childcare unit and the nursery, while to the north, the second building houses the crèche. access is from the ruelle du collège.

Estudio Barozzi Veiga (a f a s i a)

Estudio Barozzi Veiga (a f a s i a)

Office building for the Deutsche Bundestag Berlin by Estudio Barozzi Veiga Competition entry

MiesArch 2015 shortlisted: Barozzi-Veiga, filarmonica di Stettino, ph Simon Menges

Image 1 of 4 from gallery of Barozzi / Veiga’s Philharmonic Hall Szczecin Receives 2015 EU Prize for Contemporary Architecture–Mies van der Rohe Award. Photograph by Simon Menges

Pinterest
Search