Explore Website and more!

Explore related topics

Deze week is er een nieuw speeltoestel geplaatst in de speeltuin Borger-west. Je kunt er nu zelfs ook punten mee scoren. Op het trapveldje achter in de wijk Borger-West hebben is het nieuwe scorebord geplaatst.  Lees verder op onze website.

Deze week is er een nieuw speeltoestel geplaatst in de speeltuin Borger-west. Je kunt er nu zelfs ook punten mee scoren. Op het trapveldje achter in de wijk Borger-West hebben is het nieuwe scorebord geplaatst. Lees verder op onze website.

Eigenaren van een hond, kat, fret of konijn kunnen op 18 juni voor een prikkie, een enting halen bij Pets Place in Borger. Ook is het mogelijk om uw huisdier te laten chippen. Het enten en chippen wordt door een ervaren dierenarts gedaan. Aanmelden kan in de winkel of door te bellen naar 0599-238328.  Lees verder op onze website.

Eigenaren van een hond, kat, fret of konijn kunnen op 18 juni voor een prikkie, een enting halen bij Pets Place in Borger. Ook is het mogelijk om uw huisdier te laten chippen. Het enten en chippen wordt door een ervaren dierenarts gedaan. Aanmelden kan in de winkel of door te bellen naar 0599-238328. Lees verder op onze website.

Lunch- en Dinnerroom De Weme is een begrip in Borger en de wijde omgeving. De zaak gaat nu echter 2,5 maand dicht in verband met een verbouwing. Deze verbouwing is zo ingrijpend dat open blijven geen optie was.  Lees verder op onze website.

Lunch- en Dinnerroom De Weme is een begrip in Borger en de wijde omgeving. De zaak gaat nu echter 2,5 maand dicht in verband met een verbouwing. Deze verbouwing is zo ingrijpend dat open blijven geen optie was. Lees verder op onze website.

Vandaag was het zo ver. Het nieuwe welkomstbord van het oertijdpark werd geplaatst. En dat was nog een hele klus om te klaren. Eerst moest het zware bord naar de bestemming gebracht worden. Met veel mankracht en een maaier was dit goed te doen.  Lees verder op onze website.

Vandaag was het zo ver. Het nieuwe welkomstbord van het oertijdpark werd geplaatst. En dat was nog een hele klus om te klaren. Eerst moest het zware bord naar de bestemming gebracht worden. Met veel mankracht en een maaier was dit goed te doen. Lees verder op onze website.

Op vrijdag 3 juni wordt in Groningen 'The Walkthrough' run georganiseerd. Ronald Strijker, echtgenoot van Borger-Odoorn raadslid Miranda Pathuis, doet ook mee.  Lees verder op onze website.

Op vrijdag 3 juni wordt in Groningen 'The Walkthrough' run georganiseerd. Ronald Strijker, echtgenoot van Borger-Odoorn raadslid Miranda Pathuis, doet ook mee. Lees verder op onze website.

Het wordt een goede traditie: klas 4 mag tijdens de gymlessen weer 4 weken kennismaken met klimmen en abseilen tijdens de gymlessen. De cursus duurt 4 weken, en in deze weken leren ze o.a. knopen leggen, klimmen, zekeren en abseilen. Bovendien zal hun moed de komende weken nog op andere manieren getest worden.  Lees verder op onze website.

Het wordt een goede traditie: klas 4 mag tijdens de gymlessen weer 4 weken kennismaken met klimmen en abseilen tijdens de gymlessen. De cursus duurt 4 weken, en in deze weken leren ze o.a. knopen leggen, klimmen, zekeren en abseilen. Bovendien zal hun moed de komende weken nog op andere manieren getest worden. Lees verder op onze website.

Enige tijd geleden heeft de gemeente Borger-Odoorn besloten om enkele verenigingen te voorzien van nieuwe dug-outs. Tijdens de 1e competitiewedstrijd in Odoorn zijn ze door HOC in gebruik genomen en afgelopen vrijdag werd door de groenploeg de laatste hand hier aan gelegd.  Lees verder op onze website.

Enige tijd geleden heeft de gemeente Borger-Odoorn besloten om enkele verenigingen te voorzien van nieuwe dug-outs. Tijdens de 1e competitiewedstrijd in Odoorn zijn ze door HOC in gebruik genomen en afgelopen vrijdag werd door de groenploeg de laatste hand hier aan gelegd. Lees verder op onze website.

Op dinsdag 22 november bracht een delegatie van de gemeenteraad, de Hunzecommissie en het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan Borger. Dorpsbelangen ontving de gasten in Hotel Bieze. Daar werd gestart met de ontstaansgeschiedenis van de nieuwe organisatie Dorpsbelangen.  Lees verder op onze website.

Op dinsdag 22 november bracht een delegatie van de gemeenteraad, de Hunzecommissie en het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan Borger. Dorpsbelangen ontving de gasten in Hotel Bieze. Daar werd gestart met de ontstaansgeschiedenis van de nieuwe organisatie Dorpsbelangen. Lees verder op onze website.

Volgens de Gemeente en Hartslag Nu is het gebied dat gedekt moet worden voor de 6 minuten zone in Nieuw-Buinen voldoende om een AED 24 uur per dag te kunnen bereiken. Nieuw-Buinen (zelfs tot Buinerveen) straks helemaal gedekt is volgens de ‘6-minuten zone’.  Lees verder op onze website.

Volgens de Gemeente en Hartslag Nu is het gebied dat gedekt moet worden voor de 6 minuten zone in Nieuw-Buinen voldoende om een AED 24 uur per dag te kunnen bereiken. Nieuw-Buinen (zelfs tot Buinerveen) straks helemaal gedekt is volgens de ‘6-minuten zone’. Lees verder op onze website.

Tijdens de feestelijke oplevering op maandag 23 januari om 10.00 uur, overhandigt wethouder Ton Souverein de sleutel aan de heer en mevrouw Robben. Met de 9 onder architectuur gebouwde energiezuinige en levensloopbestendige woningen gaf Hesco Bouw invulling aan locatie de Borgh aan de Schultestraat in Borger.  Lees verder op onze website.

Tijdens de feestelijke oplevering op maandag 23 januari om 10.00 uur, overhandigt wethouder Ton Souverein de sleutel aan de heer en mevrouw Robben. Met de 9 onder architectuur gebouwde energiezuinige en levensloopbestendige woningen gaf Hesco Bouw invulling aan locatie de Borgh aan de Schultestraat in Borger. Lees verder op onze website.

Pinterest
Search