Explore This, Website and more!

Explore related topics

Wij wensen alle bezoekers en volgers van PrachtigBorger.nl een prachtig 2017 toe! Ook dit jaar gaan we u weer voorzien van het laatste nieuws en evenementen uit de gemeente Borger-Odoorn.  Lees verder op onze website.

Wij wensen alle bezoekers en volgers van PrachtigBorger.nl een prachtig 2017 toe! Ook dit jaar gaan we u weer voorzien van het laatste nieuws en evenementen uit de gemeente Borger-Odoorn. Lees verder op onze website.

Tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 19 maart zijn er tijdelijk enkele verkeersmaatregelen van kracht aan de N374 - Buinerweg. Er is die dag een stopverbod van kracht voor beide zijden van de hoofdrijbaan op de N374 vanaf Buinen tot aan Borger.  Lees verder op onze website.

Tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 19 maart zijn er tijdelijk enkele verkeersmaatregelen van kracht aan de N374 - Buinerweg. Er is die dag een stopverbod van kracht voor beide zijden van de hoofdrijbaan op de N374 vanaf Buinen tot aan Borger. Lees verder op onze website.

Snowboarding is an recreational activity and sport which requires proper guidance. Learn how to snowboard. Do freestyle snowboarding with physical exercises.,

Snowboarding is an recreational activity and sport which requires proper guidance. Learn how to snowboard. Do freestyle snowboarding with physical exercises.,

De gemeente Borger-Odoorn geeft op bescheiden schaal ruimte voor de traditie van paasvuren. De gemeente Borger-Odoorn geeft op bescheiden schaal ruimte voor de traditie van paasvuren. Wilt u een paasvuur ontsteken? Dan moet u daarvoor een ontheffing aanvragen. Bovendien geldt een aantal voorwaarden.  Lees verder op onze website.

De gemeente Borger-Odoorn geeft op bescheiden schaal ruimte voor de traditie van paasvuren. De gemeente Borger-Odoorn geeft op bescheiden schaal ruimte voor de traditie van paasvuren. Wilt u een paasvuur ontsteken? Dan moet u daarvoor een ontheffing aanvragen. Bovendien geldt een aantal voorwaarden. Lees verder op onze website.

Op vrijdag 30 september wordt er voor de 8e keer ‘het grote U2’ muziekfeest gehouden in Exloo. Sander Brandsen, voormalig gitarist van U2 keert in Exloo terug met zijn eigen band U2ONE.  Lees verder op onze website.

Op vrijdag 30 september wordt er voor de 8e keer ‘het grote U2’ muziekfeest gehouden in Exloo. Sander Brandsen, voormalig gitarist van U2 keert in Exloo terug met zijn eigen band U2ONE. Lees verder op onze website.

Deze week werd de 500e woning van Woonservice voorzien van zonnepanelen. Huurders van Woonservice kunnen tegen een kleine huurverhoging, zonnepanelen op hun woning krijgen. De woningcorporatie wil hiermee de woonlasten van haar huurders verlagen. Woonservice heeft 4900 woningen en is actief in 6 gemeenten in Drenthe, waaronder Borger-Odoorn.  Lees verder op onze website.

Deze week werd de 500e woning van Woonservice voorzien van zonnepanelen. Huurders van Woonservice kunnen tegen een kleine huurverhoging, zonnepanelen op hun woning krijgen. De woningcorporatie wil hiermee de woonlasten van haar huurders verlagen. Woonservice heeft 4900 woningen en is actief in 6 gemeenten in Drenthe, waaronder Borger-Odoorn. Lees verder op onze website.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar asbestsaneerders, bij voorkeur met ervaring. Van belang is dat je over alle vereiste papieren beschikt!  Lees verder op onze website.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar asbestsaneerders, bij voorkeur met ervaring. Van belang is dat je over alle vereiste papieren beschikt! Lees verder op onze website.

Leefgemeenschap en Zorgboerderij De Gouden Zon in Borger heeft op de dagbesteding diverse plaatsen vrij voor enthousiaste gemotiveerde vrijwilligers. Er zijn vacatures voor tuinwerkzaamheden, catering, de soos en creatieveling.  Lees verder op onze website.

Leefgemeenschap en Zorgboerderij De Gouden Zon in Borger heeft op de dagbesteding diverse plaatsen vrij voor enthousiaste gemotiveerde vrijwilligers. Er zijn vacatures voor tuinwerkzaamheden, catering, de soos en creatieveling. Lees verder op onze website.

Pinterest
Search