Explore these ideas and more!

❤️
Albanian girl, Albanian flag

Albanian girl, Albanian flag

Pristina, Kosovo

Pristina, Kosovo

UNË KAM GJAK KUQ E ZI DHE  "ALEANCA KUQ E ZI" NUK FLET NË EMRIN TIM

UNË KAM GJAK KUQ E ZI DHE "ALEANCA KUQ E ZI" NUK FLET NË EMRIN TIM

Kosova

Kosova

Selected by: MZDS_Manzi e Zanotti Design studio www.

India

Rovena Stefa & Sala Jashari   Albanian Eagle

Rovena Stefa & Sala Jashari Albanian Eagle

Pinterest
Search