Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Mindenkinek Az, Dolog Ami and more!

Ha Provence-re gondolunk, az első dolog, ami mindenkinek az eszébe jut, az a levendula. Hogyan és mikor használd a provanszi stílust? Milyen színeket használj a provanszi stílushoz? Válaszok lakberendező szemmel.

Ha nem volt még dolgod lakberendezővel, de sokszor elképzelted már milyen lehet rábízni magadat egy szakértőre, íme 4 mondat, amit a legjobbaktól hallhatsz.

Ha Te is azon szerencsés panellakók közé tartozol, akiknek van erkélye, akkor ezt a bejegyzést Neked ajánljuk! Itt az idő, használd ki a balkonban rejlő lehetőségeket a didergős hónapokban is!

„Az egész csak gyerekjáték!” szoktunk mondani egyszerűnek tűnő dolgokra, amikről azt gyanítjuk úgy mennek, mint a karikacsapás! De mi a helyzet az igazi gyerekjátékokkal és azok rendszerezésével? A rend kialakítása és fenntartása nem mindig móka és kacagás, de ha már utat kell törnünk ahhoz, hogy egyáltalán ölbe vehessük csemeténket, akkor ne várjunk tovább, itt az idő!

Kell egy hely, ahol otthon érezzük magunkat, és kell egy kedvenc hely otthon, ahová mindig öröm lekucorodni. Ha valami, hát egy ablak alatti ülőke tökéletes lehetőség erre!

A szürke színt vagy nagyon kedveljük, vagy egyáltalán nem. Vannak, aki szívesen választanak szürke bútorokat vagy kiegészítőket otthonukba, mások teljességgel vonakodnak még a gondolatától is. Jó, ha tudod, a kissé mostoha árnyalat a lakberendezésben valóságos áldás, ha a megfelelő színekkel kombináljuk. Hoztunk is néhány példát, hogy megmutassuk a szürke szeretni való oldalát!

Az unalmas órák ideje lejárt, ma már rengeteg frappáns, dekoratív és egyedi falióra közül válogathatunk. Egy jól választott óra szinte úgy öltözteti az adott helyiséget, mint egy szép kép vagy bútordarab. Ha eddig nem volt ötleted, hogy milyen órát válassz, itt az idő inspirálódni!

Egy puha kötött pulcsiban ülni a verandán, miközben két kézzel fogjuk a kedvenc bögrénkben gőzölgő forró kávét, olyan különleges élmény, ami az átlagos hétköznapokat is imádnivalóvá teheti. Van, aki kedvenc székébe vagy a kanapéra kucorodik, mások hintaszékben ringatóznak, mi a függőszékre szavazunk. Következzen egy kis pihenésre hangoló, főszerepben a függőszékkel!

Ha a Te otthonodban is van lépcső, ami a felső szintre vezet, akkor biztosan sokat törted már a fejedet azon, hogyan használd ki legjobban a lépcső alatti üres teret. Hoztunk néhány szuper ötletet, amikből ihletet meríthetsz!

Egyhangúnak találod a nappalit? Unalmasnak a hálószobát? Egyszerűen hiányzik valami, ami az újdonság varázsát adja? Mielőtt átfestenéd a falat vagy megválnál a bútoroktól, szerezz be néhány új párnát!