Explore Dolog Ami, The First and more!

Ha Provence-re gondolunk, az első dolog, ami mindenkinek az eszébe jut, az a levendula. Hogyan és mikor használd a provanszi stílust? Milyen színeket használj a provanszi stílushoz? Válaszok lakberendező szemmel.

Az összeköltözés felett érzett boldogság mámorában úszva eleinte gyerekjátéknak tűnik a gondolat, hogy kialakítsuk közös életterünket, mely természetesen tökéletesen megfelel mindkettőnk elképzeléseinek. Lassan aztán kiderül, hogy nem mindenben értünk egyet és nehezen tudunk közös nevezőre jutni. Hogyan hidaljuk át a különbségeket, amikor az otthonteremtésről van szó?

Az unalmas órák ideje lejárt, ma már rengeteg frappáns, dekoratív és egyedi falióra közül válogathatunk. Egy jól választott óra szinte úgy öltözteti az adott helyiséget, mint egy szép kép vagy bútordarab. Ha eddig nem volt ötleted, hogy milyen órát válassz, itt az idő inspirálódni!

Ha nem volt még dolgod lakberendezővel, de sokszor elképzelted már milyen lehet rábízni magadat egy szakértőre, íme 4 mondat, amit a legjobbaktól hallhatsz.

Egy jó szakember aranyat ér, ezt azok tudják a legjobban, akik már pórul jártak és bosszúságot éltek át emiatt. Márpedig jó szakembert találni kell, nem kifizetődő azt hinni, hogy majd mi megoldjuk, vagy áthívni egy cimborát, aki úgyis ért egy kicsit mindenhez. Miből sejthetjük, hogy jó szakembert választottunk?

Kell egy hely, ahol otthon érezzük magunkat, és kell egy kedvenc hely otthon, ahová mindig öröm lekucorodni. Ha valami, hát egy ablak alatti ülőke tökéletes lehetőség erre!

Az Armtrong World Industries piacvezető cég az innovatív mennyezeti panel tervezés és gyártás tekintetében. A cég bámulatos kereskedelmi és lakossági mennyezeti, fali és felfüggesztési megoldásokat produkál, mindezt pedig a kiváló minőség és környezettudatosság jegyében. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, tudj meg többet róluk és nézd meg munkáikat!

Ha Te is azon szerencsés panellakók közé tartozol, akiknek van erkélye, akkor ezt a bejegyzést Neked ajánljuk! Itt az idő, használd ki a balkonban rejlő lehetőségeket a didergős hónapokban is!

A szürke színt vagy nagyon kedveljük, vagy egyáltalán nem. Vannak, aki szívesen választanak szürke bútorokat vagy kiegészítőket otthonukba, mások teljességgel vonakodnak még a gondolatától is. Jó, ha tudod, a kissé mostoha árnyalat a lakberendezésben valóságos áldás, ha a megfelelő színekkel kombináljuk. Hoztunk is néhány példát, hogy megmutassuk a szürke szeretni való oldalát!

Vannak napok, amikor a forró zuhany alatt eltöltött percek jelentik a legnagyobb megváltást egy nehéz nap után. Lakásunk adottságai ellenére, mindnyájan kényelmes, megnyugtató, élvezeti értékkel bíró fürdőszobára vágyunk. Lássuk mi mindent kell figyelembe vennünk a “megnyugvás szigetének” kialakítása során?

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search