Explore Before After, Cops, and more!

COPS 2015

COPS 2015

COPS - 2010. Built in 1871 as police station with accommodation for the Sergeant and four cells. Note the 1980 porches and the blocked up cell corridor window.

COPS - Built in 1871 as police station with accommodation for the Sergeant and four cells. Note the 1980 porches and the blocked up cell corridor window.

COPS - 2011 -12

COPS - 2011 -12

Before - 2012. A great deal of digging, skip filling and pointing required!

Before - A great deal of digging, skip filling and pointing required!

After - 2014. New gates and parking for two cars. (Don't ask how many skips we filled).

After - New gates and parking for two cars. (Don't ask how many skips we filled).

Before - 2010. Not much room in here. Walkway needs to come out, parking area created and wall pointed, plus new gates.

Before - Not much room in here. Walkway needs to come out, parking area created and wall pointed, plus new gates.

Before - 2012. Following removal of old lean to (next photos).

Before - 2012. Following removal of old lean to (next photos).

After - 2015 Walls all lime mortar pointed, BBQ area prepared. Al fresco dining area being prepared.

After - 2015 Walls all lime mortar pointed, BBQ area prepared. Al fresco dining area being prepared.

Before - 2012. The original excercise yard, well where do we begin Ceba dog?

Before - The original excercise yard, well where do we begin Ceba dog?

Before - 2011. The old oil tank, behind which was built our storage area.

Before - The old oil tank, behind which was built our storage area.

Before - 2010 The rear area as was.  Pen y Pigyn in the back ground.

Before - 2010 The rear area as was. Pen y Pigyn in the back ground.

After - 2015. Flower bed and seating area now built.

After - Flower bed and seating area now built.

After -  2015. The rear excercise yard, now the al fresco dining area. Note the bars retained at the end of the cell corridor.

After - The rear excercise yard, now the al fresco dining area. Note the bars retained at the end of the cell corridor.

After - 2015. New storage area utilising the bars from the enclosed corridor window that was at the front of the property. New build downstairs wet room.

After - New storage area utilising the bars from the enclosed corridor window that was at the front of the property. New build downstairs wet room.

Our Cottage Exterior – Before & After via The White Buffalo Styling Co. What a darling transformation!

Our Cottage Exterior - Before & After

Cottage Exterior Transformation – Before & After via The White Buffalo Styling Co. What a darling transformation!

Pinterest
Search