Explore Friendship, Rieger and more!

Explore related topics

Gazmend Freitag, Keti Berisha, 2016. PHOTO: ROBERT RIEGER

Gazmend Freitag, Keti Berisha, 2016. PHOTO: ROBERT RIEGER

GAZMEND FREITAG, SONJUSCHKA, NIKOLA

GAZMEND FREITAG, SONJUSCHKA, NIKOLA

The Top Albanian Artist Gazmend Freitag with his two friends -Sonjuschka & Nikola enjoying a creative artistic conversation. Art joins people, nations and hearts across the world.

ART BY GAZMEND FREITAG

ART BY GAZMEND FREITAG

Nina & Sven

Nina & Sven

GAZMEND FREITAG: ART.SALON

GAZMEND FREITAG: ART.SALON

Si do i kujtonit sot, vitet e fëmijërisë dhe adoleshencës, mes ëndrrave të artit dhe letërsisë? Ju falenderoj përzemërsisht për intervistën, Fadil. Është e vërtetë se qysh në vitet e fëmijërisë dhe adoleshencës, e kam dashur shumë artin dhe letërsinë, dashuri të cilat i ndjek dhe sot. Si erdhi gjinia e pikturës tek ju? Mbase…

Si do i kujtonit sot, vitet e fëmijërisë dhe adoleshencës, mes ëndrrave të artit dhe letërsisë? Ju falenderoj përzemërsisht për intervistën, Fadil. Është e vërtetë se qysh në vitet e fëmijërisë dhe adoleshencës, e kam dashur shumë artin dhe letërsinë, dashuri të cilat i ndjek dhe sot. Si erdhi gjinia e pikturës tek ju? Mbase…

People are the centre of Gazmend Freitag’s pictures | Portali informativ Shqiptari.eu

People are the centre of Gazmend Freitag’s pictures | Portali informativ Shqiptari.eu

3

Drawings

Gazmend Freitag, Nikola Tromayer-Trefalt, Wien, 2015. PHOTO: ROBERT RIEGER

Gazmend Freitag, Nikola Tromayer-Trefalt, Wien, 2015. PHOTO: ROBERT RIEGER

Pinterest
Search